Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 11th, 2012|04:24 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 11th, 2012 - 12:59 pm
(Link)
Ciba tomēr nav Delfi.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:August 11th, 2012 - 01:01 pm
(Link)
Tur jau tā lieta - vismaz bija gribējies tā domāt.
From:[info]fanija
Date:August 11th, 2012 - 01:35 pm
(Link)
люди, они и в Африке люди, un te nu mans šai ziņā ierobežotais prāts nekā nespēj saprast, kādā veidā ielogošanās cibā maina ar delfu komentāru mentalitāti apveltītu cilvēku. kaut kādi nerakstītie iekšējās kārtības noteikumi? nu tad, piemēram, man daudz vairāk uz nerviem krīt šeit izplatītā prakse vispār kaut ko riņķī apkārt rakstīt tā vietā, lai pateiktu klātienē vai vismaz tikpat tieši kādā citā veidā.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 11th, 2012 - 01:43 pm
(Link)
Fanij, ko tu man iesaki darīt? Brukt iekšā cilvēka, kurš nav manā friendlistē, žurcī un kraut viņam ar savu bībeli pa galvu? Man riebjas, ka pie manis šādā vīzē iebrien kaut kādi troļļi nez no kurienes, un es pati tā nemēdzu rīkoties. Viņam pašam ir bezjēdzīgi kaut ko teikt, savukārt esmu cieši droša, ka kaut vai saimniekpapus Unpijs manu šeit pausto viedokli un smalko mājienu ar mīklas rulli saredzēs šeit drīzāk nekā novēlotā pīkstienā starp 150 citiem pīkstieniem oriģinālajā "diskusijā".
From:[info]fanija
Date:August 11th, 2012 - 01:51 pm
(Link)
šajā gadījumā nedarīt neko. ir tāds cilvēku tips, kurš tikai slimīgi gaida, lai kāds iesaistītos sarunā, lai tad uz ikvienu loģikas/cilvēcības pilnu iebildi atbildētu ar ķengām, demagoģiju utt. - tādēļ arī tas salīdzinājums ar delfu komentāriem. es praktiski to diskusiju nelasīju, tādas lietas nelasu jau sen, bet ja reiz, kā var saprast, tur ir meitene, kuru kāds izsmēja viņas ievietotās bildes dēļ, tad šī viņai ir lieliska iespēja iemācīties dzīves patiesību - ja negribi nosmērēties, nebrien iekšā netīrumos.
From:[info]buka
Date:August 11th, 2012 - 06:36 pm

sorr es gan ielīdu

(Link)
Aim sor, bet tas ir tieši tas, ko tu izdarīji - lidi iekšā un teici savu viedokli. par tēmu, kuru nez kpc uztvēri pārāk dziļi un personīgi.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 11th, 2012 - 06:45 pm

Re: sorr es gan ielīdu

(Link)
Kur es ielīdu? Pati savā žurcī ielīdu? :D