Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 26th, 2012|03:39 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Esam pasākuši spēlēt spēli, kur viens iedomājas vārdu, bet otram tas jāuzmin, uzdodot visādus precizējošus jautājumus, uz kuriem pirmais drīkst atbildēt tikai ar "jā", "nē", "iespējams". Izrādās baigi labā laulības terapija, ā, un, protams, nedrīkst kašķēties :)
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]starro
Date:June 26th, 2012 - 10:53 am
(Link)
mēs arī aizvakar mašīnā to spēlējām trijatā ar puiku. vienojas par sfēras ierobežojumiem - dzīvnieki, sports, literatūra, augi un min kamēr uzmin.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:June 26th, 2012 - 12:00 pm
(Link)
Mums gan sfēras nav ierobežotas - sākuma pamatkategorijas noteikšana tieši ir visāķīgākā un prasa visvairāk partnera domu gājiena pazīšanu, kā arī labi parāda to, cik lielā mērā cilvēks ir vērsts uz sadarbību un rezultātu (piemēram, rīsi - dzīvā daba, augs vai objekts, ēdiens? - vai teikt tā, kā es domāju, vai kā man liekas, kādā virzienā viņš domā?). Tāpat ar vienkārši atbilžu variantu saukšanu un minēšanu līdz apnikumam nav vēlams aizrauties, bet tā vietā censties uzdot precizējošus jautājumus.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:June 26th, 2012 - 12:29 pm
(Link)
Offt: Paldies par apburoši dusmīgās Šarlotes bildi! Beidzot viena bilde, kur Šarlote nav vai nu apburoši smaidīga vai apburoši domīga :)
[User Picture]
From:[info]starro
Date:June 26th, 2012 - 01:46 pm
(Link)
tas šņukurs ir klaunādes šovs uz tautas pieprasījuma, tā ir apzināta tautas smīdināšana nevis dusmas. tur nav neviena bilde ar dusmošanos!