Saspēra velns to zaļo krūzi - :3 [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

:3 [Apr. 4th, 2011|02:27 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mīļo Šellij, :/ gan nozīmē viebšanos, tas tiesa, bet trīsdesmitgadīgam baigajam advancētajam intelektuālim jau nevajadzētu pārdzīvot pumpainu interneta troļlu leksikona katras sīkākās nianses nepārzināšanu.

Lūk, es, piemēram. Ir tagad jauniešiem modē lietot šmailiju :3 . Kvalificēdamās tuvāk pumpainajam interneta trollim nekā baigajam advancētajam intelektuālim (ja noņemam pumpas un pieliekam baigo advancējumu, un beigās dabūnam baigi advancēto interneta trolli).

:3 .

Spriežot pēc tā, ka pārsvarā to raksta rozā krāzā un mazas meitenes sawļes vai puikas, kas par tādām izliekas, es nojaušu, ka tas nozīmē kaut kādu buču vai ko tamlīdzīgu. Bet man šis šmailijs pilnīgi noteikti izskatās pēc plika dibena rādīšanas. Un ko man tagad darīt, mīļo Šellij? Kā lai es ar šo drausmīgo realitāti un šķietamību un to milzīgajām atšķirībām, kas tik spilgti izpaužas izkropļotā smailija :3 nozīmes interpretācijā, sadzīvoju?

UPD: Lūk, 17gadīgā eksperte tikko mūs apgaismoja, ka :3 nozīmējot "catface", savukārt mans mīļotais vīrs ARI apgalvoja, ka tas izskatās pēc plika dibena rādīšanas - pirms vēl es paspēju piedāvāt savu versiju. Viss, cik viegli palika - es ar šo savu briesmīgo problēmu neesmu viena!
linkregister

Comments:
From:[info]unpy
Date:April 4th, 2011 - 10:26 am
(Link)
Dīvain. Par to kaķa seju. Ierakstīju meklētājā "kaķis ar dibenam līdzīgu seju" un nekā!
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:April 4th, 2011 - 03:04 pm
(Link)
Es piedāvāju savu pienesumu :*
Tas ir urskulī (kā vistas dupsis) saviebts vieplis, ko var saprast gan kā buču, gan kā to, ka šīs fizionomijas īpašnieks aizmirsis ielikt zobu protēzes.