Saspēra velns to zaļo krūzi - Kad sašūpojas zeme, [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kad sašūpojas zeme, [Jul. 9th, 2008|07:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vispirms ir apjukums un neticība: vai man rādās, vai tiešām, tiešām; un ja tiešām, tad kas sekos tālāk? Aplaid skatu visriņķī, un sastop tādus pašus mazliet neticības un muļķīga apjukuma pilnas sejas. Un vēl viņas vienmēr smaida, pat spurdz. Tāds apjucis smaids. Un trauksme, cītīgi slēpta trauksme (un es nesaprotu, kāpēc viņi vienmēr tik cītīgi slēpj to trauksmi), un saspringums, un maskēta gatavība tūliņ pat lēkt, skriet ārā vai slēpties zem galdiem. Un, vienlaicīgi muļķīgi smaidot, acumirklī tiek novērtēta telpa, noskatītas potenciālās slēpšanās vietas un/vai evakuācijas ceļš. Jo, ja šūpo tik stipri, ka ir bīstami mēģināt kaut kur skriet, tad jāslēpjas zem potenciālajiem triecieniztvērējiem - galdiem, piemēram.

Kad sašūpojas zeme, cilvēki kļūst par muļķīgi smaidošām uzvilktām atsperēm. Tajā ir kaut kas tik savāds, unikāls un aizkustinošs - cilvēku reakcijā, kad sašūpojas zeme.
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:July 9th, 2008 - 03:34 pm
(Link)
cik labi, ka esi apakaļ!
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:July 9th, 2008 - 03:51 pm
(Link)
sarkstu :)
From:[info]zifs
Date:July 9th, 2008 - 04:00 pm
(Link)
Un kā ar jūras(šajā gadījumā zemes )slimību? Vai šūpo tā kā uz ūdens?
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:July 9th, 2008 - 04:58 pm
(Link)
zini, tas šūpošanas brītiņš ir tik īss, ka līdz jūras slimības stāvoklim tālu un tālu. taču visādi citādi zināma līdzība ir tajā zemkāju pamata gāzelībā. vienīgi tas, ka zeme šūpojas pēkšņi, negaidot, ne no šā ne no tā, un īsu mirkli (ja nav īss mirklis, tad ir masīvs pizģecs)
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:July 9th, 2008 - 04:34 pm
(Link)
durvu ailes kā sargājošas mutes