Saspēra velns to zaļo krūzi - Fenshuj* [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Fenshuj* [Jun. 22nd, 2008|12:53 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

tas ir vnk psc kas te notiek.

shobriid man kaajaas ir gumijas zaabaki, jo bodee uudens liidz puslieliem, un kaapj. kanalizaacija jau sen atteikusies sadarboties, un tualete, kur griida, par laimi, zemaaka, paarveetusies par purva raavas kraasas shkjidruma baseinu, un par churaashanas un kakaashanas priekiem uz nenoteiktu laika periodu jaaaizmirst. bet bodee tas notika taa: vispirms kaut kur pie aareejaas sienas paraadiijaas maza nevainiiga, bet nodeviiga peljkjiite, un tad burtiski paaris minuushu laikaa uudens visaa bodee uzkaapa liidz potiiteem.
vienreiz tach man tas bija jaapiedziivo, vai ne. nu, tie slavenie pluudi. pirms paaris dienaam gan izbaudiiju vien jautr brishanas pasaakumu, tachu tie veel bija iislaiciigo lietusgaazhu radiitie iislaiciigie puudi.
tagad ir citaadaak, tagad ir pa iistam. Signal Number 3. Garaam maajai ik pa laikam, viljnjus shkjeldamas, aizvago glaabshanas dienestu mashiinas, bet kaiminji masveidaa ar spainjiem smelj uudeni no maajaam. peedeejo triju stundu laikaa Manilaa ir nolijusi Latvijas gada norma, neskaitot ieprieksheejo dienu un nakshu lietavas. par paareejo lasiet aarzemju zinjaas.
man tikaam briesmiigi gribas aizaireeties uz Pasig upi - tur, kur iistais ekshens. zinaamais profesionaalais instinkts uz karstajiem slapjajiem** punktiem velk. neviens, par laimi droshi vien, gan nelaizh :(

kuru katru briidi gan jau atkal elektriiba pazudiis (apbriinojamaa kaartaa taa ir paraadiijusies; gan jau ka pazudiis, tumsai iestaajoties, lai gan nevareetu iisti apgalvot, ka arii shobriid, vienos dienaa, buutu sevishkji gaishs), bet nu ziniet: esam dziivi, un man ir taada beernishkjiiga eksotikas un piedziivojumu sajuuta. zaudeejumus reekjinaasim, kad viss buus galaa. cerams, ka nebuus viss jaapamet uudens varaa un bailiigi tumsaa jaatup otrajaa staavaa.


*taifuuna vaards tuvu origjinaalam, kuru neatceros
** nee, ne tas, ko juus, samaitaatie, padomaajaat
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:June 22nd, 2008 - 10:08 am
(Link)
uh,,,
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:June 22nd, 2008 - 10:52 am
(Link)
uh!

/bet jauki, ka atkal atdzēsies
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:June 22nd, 2008 - 12:17 pm
(Link)
Uhh, kas par reportāžu.