Pirmdiena, 5. Jul 2004, 16:43
Vēstule no pagātnes

Bijušais atsūta vēstuli ar atvainošanos. Saraustītu, saldu vēstuli. Lūdz piedot lietas, kuras nodarītas sen, pirms diviem gadiem. Šķiet, man vajadzētu atbildēt, tikai jau kuro reizi skatos uz vēstuli pastkastē, un pat nenokļuvusi līdz opcijai 'reply', aizveru to ciet. Nezinu, man nav vairs ko teikt. Nekādu emociju. Ne vairs sāpju, cerību, ne prieka, ne atvieglojuma, ne ārišķīgas vēlmes teikt „zinu, ka man iet labāk nekā tev” pat tad ja tā varbūt nav. Jau sen dzīvoju dzīvi, pēc kuras raudot, sevi žēlojot un sev pārmetot ilgojos tik neciešami ilgu laiku. Dzīvi, kurā esmu brīva no ikdienas domām un atmiņām.

 

Ja vien tagad manā pastkastē negulētu tā sasodītā vēstule. Varbūt jānosūta ziņa: „Atvainošanās pieņemta! Paldies, ka izvēlējāties šo e-pastkasti. Lai Jums veiksmīga diena”. 

Vai vabūt man jābūt jaukai, saprotošai un smaidot jānodudina: „Viss kārtībā, draudziņ, kas bijis, bijis.”   

Pirmdiena, 5. Jul 2004, 22:38
[info]raganiite

man arii taa nesen bija,ties,veestulee nebija atvainoshanaas,bet ..kas bijis bijis,kaapeec ko celt no kapa gaismaa?

Otrdiena, 6. Jul 2004, 14:30
[info]leda

nee ir jau ok, ka shis taadu atsuuta, vieniigi.. nu jaa.. terminjsh tai galiigi noteceejis.. tagad man taa vairs neko neizsaka.. kaut gan vrb labi, ka neatsuutiija tad, kad bija vistrakaak, es saaktu domaat "vrb vinjsh nemaz nav tik ljauns" un man butu veel gruutaak..kas to lai tagad zin.. katraa zinjaa viss, kas noteik notiek uz labu, un taa es arii gribu dziivoties un ticeet.. :) taa, taa kaa mana religjija..
un kaadai tu piederi? :))

Otrdiena, 6. Jul 2004, 14:44
[info]raganiite

apmeeram taapat
tad,kad paschiiraamies,protams,bija saapiigi un..nu jaa.palikaam it kaa draugi,bet..pie bijushaa atgriezties ir diezgan mulkjiigi,nekad neizdodas atsaakt tajaa vietaa,kur viss samezgjiijaas,taapat nekas labs nevar sanaakt..pareizaa pieeja-tik uz priekshu,neskatiities uz pagaajusho:))

Otrdiena, 6. Jul 2004, 14:51
[info]leda

par atgriešanos.. nu jā, man īsti nav viedokļa vēl, jo nekad ne pie viena neesmu atgriezusies.. lai gan.. visādi trakumaa ir bijis. shkjiet, saprotot visu ar prātu, bet nespējot kontrolēt emocijas, esmu bijusi gatava pat atteiktie no daudz kā, lai visu vērstu par labu.. un kaa vaardaa diez? lai atkal izejot vienu rinjkji nonaaktu turpat, kur esmu.. tikai shoreiz apzinoties, ka neesmu vairs pati, bet taada kaut kaada "uzmodeleeta" prieksh otra, diez kaa tad ir attapties realitaatee..?

Otrdiena, 6. Jul 2004, 15:05
[info]raganiite

nu tieshi taa-uzmodeleeta,salikts viss,kas schiet nepiecieshams shii otra cilveeka laimei..nav veerts
nee nee-bijusho labaak nemeegjinaat atgriezt,lai kaa dazreiz gribaas..lai kaa dazbriid atceries visu to labo,kas bijis..lai kaa..:)

Otrdiena, 6. Jul 2004, 15:10
[info]leda

nee, nee.. shis arii nav tas gadiijums, kad gribas kaut ko mainiit uz agraako :)

Otrdiena, 6. Jul 2004, 15:22
[info]raganiite

tas priecee:)