15 Jūnijs 2014 @ 20:53
Killing the inner hoarder  
Atbrīvoties no mantām ir pārsteidzoši patīkami.

Šovakar izšķiroju lielu kaudzi ar IB un universitātes materiāliem. Savulaik biju šķirojusi un daudz ko ārā metusi, bet šobrīd uz miskasti ceļo 20cm papīru kaudze un tik pat liela kaudzīte ar kladēm. Pagaidām paturēju kaut kādas mājasdarbu klades, ko varbūt izdosies nodot nākamajām paaudzēm pirms pārvākšanās un svešvalodu (vācu, zviedru, spāņu) mācību materiālus, pie pārvākšanās visdrīzāk lidos laukā arī tie.

Kaut kad tuvākajā laikā jāpieķeras arī pie grāmatu kalna reģistrēšanas atdošanai. Iekrājies viss no vienreiz lasāmiem gabaliem līdz no ex. mantoy neopagānu grāmatām līdz mācību grāmatām un līdz dāvanām, ko es nekad nelasīšu.
 
 
( Post a new comment )
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on 16. Jūnijs 2014 - 09:17
drīkst rezervēt pilnīgi visu uni materiālu? :D
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Eiše[info]lea on 16. Jūnijs 2014 - 09:32
Man šķiet, ka no 2. kursa+ atskaitot printētus slaidus un grāmatas, man interesanti ir tikai Matemātiskās Analīzes II un maybe Lineārās Algebras mājasdarbi. Tos + materiālus, kas ir kaut cik sašķiroti varētu kaut kad tev nodot.
Virtuālais stuffs man dzīvo https://onedrive.live.com/redir?resid=BCD2FDC361E5BFC!317&authkey=!ADGhc7Xc6IUBoLg&ithint=folder%2c . Sāku normāli uzturēt visus kursus tikai no ~5. kursa though.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on 16. Jūnijs 2014 - 09:47
semestra tb? :D
anyway, paldies :**********
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)