:: puxti :: :: draugi :: :: arhīvs :: :: info :: << :: << :: :: >> :: >>
..:: Лео ир лэпнс ун спытигс езис ::.. - Par kukainjiem...
... le_Minga :: alias :: Leo ...
le_minga
[info]le_minga
Add to Memories
Tell A Friend
Par kukainjiem...


***

Visvisādi kukaiņi

~ Pautiņslēpis jeb Dibenplēvis, kas traucē atviegloties pēc grūta darba, jo aizvelk savus tīklus pakaļai priekšā. Var cīnīties, ja visu dienu tūplī tur iebāztu mazo pirkstiņu vai zeltnesi.

~ Epilētā kamene, kas izskatās kā lidojošs ādas maiss. Tā ēd ķiršus veselus, nesmādē arī mazākas plūmītes, sagrauj arī putnu būrus.

~ Mizotā muša, kura rodas parastai mušai izlidojot caur šīfera kaudzi sētas stūrī. Tāda muša ir daudz niknāka - var nogāzt gar zemi gan zirnekli, gan augumā nelielu suni. Mizoto mušu iznīcina sitot ar žaketi.

~ Maikumūdzis - saēd uz veļas striķa izžautos T-šērtus. Pret viņu cīnās ar uzrakstu uz T-šērta "kerčs" - tādam kreklam maikumūdzis klāt neķeras.

~ Maukmēbele - mēbeļu sūkātājkukainis. Var izdzīt no skapja tikai speciālā policijas vienība "omega".

~ Īstie džekiņi - kaitēkļi, kas izguļ burkānu dobes. Tos indē ar brāgu, katram atsevišķi pielejot pilnus vaigus. Tad īstie džekiņi būs uzlāpījušies un aizrāpos prom.

~ Sliktelpas ķērpsts, kas lido pa gaisu un uzbrūk mūžzaļajiem krūmiem kapos. Pret viņu var cīnīties tikai uzspļaujot sagremotu košļeni, kamēr sliktelpas ķērpsts vēl lido.

~ Skumajais griķu tinējs, kuru jāķer kopā ar visu viņa ģimeni bļodā. ja kāds no skumjo griķu tinēju ģimenes paliek ārā no bļodas, tad tas izvelk visus pārējos.

~ Biz-Biz Ladens. Briesmu brīžos izdala viegli uzliesmojošu sekrētu. Nogalināt Biz-biz Lādenu var tikai ieliekot to padusē.

~ Tantukons - kaitēkle, kas dzīvo kaimiņos. Vienmēr un visur aktīvi piedalās, informēta par visu un visiem. Iznīdēt nav iespējams.

~ Gumijdūrējs - kukainis, kas mitinās garāžā un sadur Jūsu Volgai riepas. Izdzīt Gumijdūrēju var dedzinot vecas riepas un atkritumus, tad gumijdūrējs domā, ka Volga sadegusi un aizvācas pie kaimiņiem.

~ Zeķu kūnis - saveļ lielās pikās netīrās zeķes.

~ Velnābolvēmējs - kaitēklis, kas rāpo pa ābeļu zariem un katru ābolu pievemj ar indi. Ābols tad sapūst un sāk smirdēt pēc vecas gaļas. Velnābolvēmēju var nomaitāt aizlīmējot tam muti ar skoču.

~ Zobenzaķis - ir neliela suņa izmēra, ass, durstīgs maita. Profilaksei ir jānomētā ar akmeņiem, lai daudzie zobeni nav tik asi.

~ Zirņu padla - pa nakti saēdās dārza zirņus, pēc tam pielaižas pie atvērtā loga un skaļi purkšķina. Cīnīties var tikai ar nopēršanu.

~ Žaketes nēsātājs - izguļ dārzu. Var cīnīties izsniedzot tam pabalstu.

~ Pakaļas rādītājs - ieperinās rožu pumpuros, kad pumpurs atvēras, viņš rāda pakaļu. Vispār grūti cīnīties, ja nu vienīgi ar dresēta dārza drāzēj-ērgļa palīdzību.

***
Comments
From: [info]murkjelis Date: 15. Marts 2005 - 15:57 (:: saite ::)
;DDDDDDDDD
le_minga From: [info]le_minga Date: 15. Marts 2005 - 15:59 (:: saite ::)
Labie ne?
kursh tu gribeetu buut? ;)
From: [info]murkjelis Date: 15. Marts 2005 - 16:06 (:: saite ::)
es varētu būt biz-biz ladens :))))
le_minga From: [info]le_minga Date: 15. Marts 2005 - 16:10 (:: saite ::)
:DDDD
un es Epileetaa Kamene :DDDDDD
:: ~ 4 ~ :: .. :: puxtēt ::
:: es ::
:: le Minga :: alias :: Leo... ::
User: [info]le_minga
Name: :: le Minga :: alias :: Leo... ::
:: kalendārs ::
Back Augusts 2021
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
:: saites ::