|
|
|
August 22nd, 2025
12:10 pm - Nost ar kabačiem Man garšo marinēti patisoni, lai gan es tos pirmo un pēdējo reizi ēdu kopgaldā 10. klasē... Taču esmu gadu desmitiem spīdzināta ar visādi gatavotiem kabačiem, kas man reāli riebjas. Šopavasar iestādīju pāris patisonu, lai mamma atkal neaizaudzē visu dārzu ar kabačiem. Divi "lidojošie šķīvīši" ir izauguši. Tā kā attiecīgajā brīdī man nebija ne diļļu, ne upeņu lapu, ne ķiploku, lai tos iemarinētu, ņēmu un izcepu. Ak vai, cik garšīgi!!! Es zinu, kāda dobe man būs nākamgad.
P.S. Arbūzi, fizāļi un kukurūza, rādās, šogad tā arī paliks ālavās.
|
Comments:
Daži patisoni ir nereāli garšīgi arī svaigi! Tādi gaiši zaļgani, šķirni neatceros
Man garšo abi. Bet patisonus vajag polpularizēt! Vislabāk, protams, garšo mazākie. |
|
|
|
|
Sviesta Ciba |