lavendera - Nost ar kabačiem

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

August 22nd, 2025


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:10 pm - Nost ar kabačiem
Man garšo marinēti patisoni, lai gan es tos pirmo un pēdējo reizi ēdu kopgaldā 10. klasē... Taču esmu gadu desmitiem spīdzināta ar visādi gatavotiem kabačiem, kas man reāli riebjas.
Šopavasar iestādīju pāris patisonu, lai mamma atkal neaizaudzē visu dārzu ar kabačiem. Divi "lidojošie šķīvīši" ir izauguši. Tā kā attiecīgajā brīdī man nebija ne diļļu, ne upeņu lapu, ne ķiploku, lai tos iemarinētu, ņēmu un izcepu.
Ak vai, cik garšīgi!!!
Es zinu, kāda dobe man būs nākamgad.

P.S. Arbūzi, fizāļi un kukurūza, rādās, šogad tā arī paliks ālavās.

(2 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:August 22nd, 2025 - 12:45 pm
(Link)
Daži patisoni ir nereāli garšīgi arī svaigi!
Tādi gaiši zaļgani, šķirni neatceros
[User Picture]
From:[info]neetiski
Date:August 22nd, 2025 - 02:58 pm
(Link)
Man garšo abi. Bet patisonus vajag polpularizēt! Vislabāk, protams, garšo mazākie.

> Go to Top
Sviesta Ciba