|
June 6th, 2021
10:05 pm Nesaprotu to recepti, kur jāvāra 3 stundas. Man jau pēc 2 stundām čiekuri gandrīz izšķīduši. Otra partija būs ar trīsreizēju uzvārīšanu/atdzesēšanu.
|
Comments:
Es arī 3h nevārīju. Kad čiekuri bija izšķīduši un tā masa palikusi bieza, lēju burkās un viss - skapī iekšā. Jau otro gadu lietojam un nekas nebojājas.
es otrai partijai pielēju mazāk ūdens, redzēs, kas sanāks
Man bija 1l ūdens, 1l čiekuri un 1kg cukurs. Es vārīju bik vairāk kā 2h, jo viss jau bija izšķīdis un biezs diezgan. Bet nu atkarīgs no čiekuriem- ja lielāki, tad ilgāk vārās. |
|
|
Sviesta Ciba |