lavendera - Nu labi, pēc mēneša, bet man vienalga patīk

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

January 1st, 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04:57 pm - Nu labi, pēc mēneša, bet man vienalga patīk
2014. gads ir zilā koka zirga gads, sākas 2014. gada 30. janvārī plkst. 23:39 pēc Latvijas laika. Zilā koka zirga gads atnesīs spilgtas emocijas, izmaiņas, notikumu virpuļus, kustību – no kuras neviens neizbēgs. Kā arī 2014. gads daudzus gaidīs izaugsme – vai tā būs finansiāla, profesionāla vai garīga, būs atkarīgs tikai no jums.

Šis gads nesīs lielas izmaiņas Jūsu dzīvē, iespējams, Jūs mainīsiet dzīves vietu vai darbu. Kā arī daudzus gaida izmaņas personīgajā dzīve, iespējams, pat kāzas vai bērna dzimšanu.

Zilā koka zirgs, nesīs veiksmi ļoti čakliem un strādīgiem cilvēkiem, kuri velta visus savus spēkus mērķa sasniegšanai. Šie cilvēki tiks patiesi atalgoti, par viņu labo darbu. Šis būs gads, kad patiešām būs jāturas pie saviem plāniem un mērķiem.

Zirga gads būs ļoti labvēlīgs visāda veida ceļojumiem, ekskursijām, piedzīvojumiem. Šis gads būs vispiemērotākais, lai apmeklētu vietas, par kurām tiek sapņots jau ļoti sen.

Mīlestības plānā 2014. zilā koka zirga gads sola, ka visas jaunās attiecības būs stipras un patiesi ilgstošas.

Šis būs arī gads, kad būs jāatrisina visas problēmas, konflikti, kuri pastāv attiecībās vai ģimenē, šāda būs cena par mieru. Īpaši labvēlīgs laiks vientuļajiem, lai atrastu savu otru pusīti, būs vasara.

Veselības ziņā 2014. gadā būs ieteicams pieskatīt savu imunitāti, lietot vairāk vitamīnus, nepārstrādāties un nepadoties liekam stresam. Kā arī atrast laiku, lai patiesi atpūstos.

Negatīvās tendences 2014. gads Zilā koka zirga gadā, būs tā nestabilitāte, daudzas emocijas traucēs plāniem. Daudzi 2014. gadā meklēs sev tik materiālos labumus, bet otri visāda veida kaislības. 2014. zirga gads nesola stabilitāti finansiālajā plāna – vai nāks jaunas problēmas saistītas ar naudu vai tieši liela veiksme finansēs. Bet galvenais neskatoties ne uz ko, saglabāt pozitīvo domāšanu.


P. S. Daudz kur šis gads arī tiek aprakstīts kā zaļā koka zirga gads, tā nav kļūda, šīs abas krāsas piemīt nākamajam gadam, jo šīs krāsa ir ļoti tuvas viena otrai un 2014. gada dinamika tās jauc kopā.

un te par manu bračku
Zirga daba

Lai saprastu, kāds gaidāms nākamais gads, ir jāiepazīst pašu Zirgu
Austrumu tautām Zirgs simbolizē pašdisciplīnu un neatlaidību.

Kvalitāte: godīgums, auglīgs darbs, tradīcijas un cieņa.

Zirgam ir cienīgs izskats, labs augums, un prasme labi ģērbties. Patīk izpriecas un lieli saieti, dievina atrasties notikumu centrā. Patīk dažādas izrādes, teātris, koncerti, sapulces un sporta sacensības, vārdu sakot, viss, kas saistīts ar pūli.

Bieži vien Zirgs diezgan sekmīgi nodarbojas ar kādu sporta veidu. Prot teikt komplimentus, ir jautrs, pļāpīgs, simpātisks un populārs. Dzimis optimists. Gudrs, ar asu prātu, dažkārt gan runā pārlieku daudz. Lieliski pārvalda valodu.

Zirgs var gūt panākumus politikā, un tas viņam sagādā lielu apmierinājumu. Izceļas ar to, ka patīk un prot vadīt pūli. Prāts aši uztver citu cilvēku domas – vēl pirms tās ir izteiktas. Zirgs spēj darīt ne tikai garīgu, bet arī fizisku darbu. Vairāk veikls nekā inteliģents. Patiesībā (un to pats labi zina) - trūkst ticība sev. Par spīti tam, Zirgs allaž izturas droši.

Ar uzkrītošu apģērbu vai brīvu izturēšanos pievērš sev vērību.

Ar ko vien saskaras, tam veltī visus savus spēkus un kvēli. Nebaidās no smaga darba, izpilda to kārtīgi, ar pacietību un pašaizliedzību. Zirgs daudz ko prot, vienmēr cenšas uzzināt vēl daudz vairāk jauna, bet neapstājas pie sasniegtā.

Idejas iedvesmo, tādēļ Zirgs sliecas tās nekavējoties likt lietā. Mirkļa sajūsmas rezultātā var nepadomāt par nākotni.

Karstasinīgs, tāpēc bieži zaudē to, ko ir guvis. Kas kaut reizi ir redzējis Zirgu dusmojamies, viņam nekad vairs neuzticēsies.

Zirgs ir egocentrisks, un visbiežāk viņu nodarbina tikai paša problēmas, arī tad, ja nākas jaukties citu darīšanās. Pēc dabas Zirgs ir neatkarīgs, neklausa padomiem un rīkojas kā vien pašam iešaujas prātā.

Ģimenes pavards mēdz stipri nogurdināt. Kad Zirgs būs nodibinājis savu ģimeni, viņa klātbūtne tajā būs ļoti svētīga. Mājās būs galvenā persona, un tas glaimos. Visus nodarbinās viņa stāvoklis, viņa problēmas, kreklu gludināšana un bikšu vīles. Jāteic, ka šādu attieksmi attaisno tas, ka Zirgs ir ģimenes sargātājs. Kad viņš pazūd, ģimenes labklājība sāk brukt kā kāršu namiņš.

Lai gan Zirgs – egoists – strādā tikai sev, sava prieka un panākumu dēļ, darba augļus bauda visi. Zirgs ir individuālists un darbarūķis, prot veikli rīkoties ar naudu kā labs finansists. Par nelaimi, sava nepastāvīgā rakstura dēļ ātri nogurst no visa, ko ir uzsācis, - vai tas ir darbs, kāds darījums vai mīlestība. Pēc kāda laika atkal ķeras tam klāt, turklāt ar agrāko dedzību un tādām pašām sekmēm. Zirgs var strādāt jebkurā specialitātē, kur nav jābūt vienam un nav jānododas pašapcerei.

Allaž grib būt sabiedrībā, grib, lai ciena un slavē.

Attiecībās ar pretējo dzimumu Zirgam ir vājš raksturs. Jūtu dzīve Zirgam ir vētraina. Mīlestības dēļ spējīgs pamest visu. Iemīlējies Zirgs ir tik ļoti kaislīgs, ka var kļūt vienaldzīgs pret visu pārējo. Tāpēc dzīvē bieži neveicas. Ja šo trūkumu izdosies pārvarēt un prāts valdīs pār kaisli, kļūs laimīgs un gūs panākumus.

Savu atklātību var pierādīt caur mūziku. Zirga ieguldījums pasaules mūzikā ir fantastisks, tikai Žurka (Mocarts, Rosīni, Čaikovskis) ir reāls konkurents. Balets un opera bez zirdziskām melodijām nav iedomājama. Saljēri, Pučīni, Vivaldi, Šopēns, Šūmans, Vēbers, Šostakovičs, Makartnijs – mūzikas virzienu pilāri.

Zirgam gribas kosmosā. Pirmā Mēness apguves ekipāža teju pilnībā sastāvēja no Zirgiem, tajā skaitā Nils Armstrongs. Zirgiem pieder arī uzturēšanās rekords Kosmosā.

Zirga gadā dzimušas sievietes tikai rada spēcīgu un mērķtiecīgu dāmu iespaidu. Darbībā viņas nespēj filtrēt ideju ūdenskritumu, nevar izvēlēties reālāko risinājumu. Tāpēc, vēlams turēties tālāk no varas un atbildīgu lēmumu pieņemšanas un izvēlēties intelektuālas profesijas. Dažas slavenas Zirga gada sievietes - Nobela prēmijas laureāte Zelma Lāgerleva, Sigrīda Unsete, Marija Geperta – Maiera, Ģertrūde Elione.

Pasaule Zirgam vienmēr ir interesanta, tāpēc nodzīvot kaut dienu bez jauniem iespaidiem ir neiespējami. Zirgi visvairāk paļaujas uz saviem maņu orgāniem, nevis uz intuīciju vai filozofiju, tāpēc patīk dažādi šovi un priekšnesumi. Bieži apmeklē teātrus, klubus, var viegli izmēģināt kaut ko jaunu un nezināmu.

Zirgs nekad nesaasina uzmanību uz vienu tēmu, viegli samaina to ar nākamo. Izsist no līdzsvara tādus cilvēkus ir diezgan vienkārši, jo visus vārdus ņem pie sirds, un sekas tam varbūt pilnīgi neprognozējamas.

Pret naudu Zirgs izturas kā pret jaunu sajūtu avotu, jo ar to palīdzību var atrast šos piedzīvojumus.

Labklājība zirgam nozīmē mājīga māja, komfortablas mēbeles, patīk izklaides un ceļojumi.
Zirgs sevi žēlo, un tas nozīmē, ka saskarsmē ar viņu vajadzīga maiga apiešanās, aprūpe, smalks ēdiens utt.

(4 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]krii
Date:January 1st, 2014 - 05:05 pm
(Link)
Kāpēc 10.februārī? Jauns mēness taču ir 30.vai 31.janvārī.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:January 1st, 2014 - 05:53 pm
(Link)
šis ir copy-paste, man pagaidām nešķita nozīmīgi precizēt datumu.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:January 1st, 2014 - 06:00 pm
(Link)
Ā, es tikai iedomājos, ka varbūt ir vēl kāda datuma aprēķināšanas sistēma, par kuru es nezinu.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:January 1st, 2014 - 08:33 pm
(Link)
Noprecizēju. 30.janv. dažas minūtes pirms pusnakts (atkal īsti salūta stundā...)

> Go to Top
Sviesta Ciba