|
|
|
August 14th, 2013
Comments:
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | August 14th, 2013 - 04:30 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
tieši šito es arī domāju, viņš iepriekšējā Kalnciema tirdziņā deva degustēt ar kaņepēm un ar kaņepēm+medu un prasīja, kurš patīk labāk.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | August 14th, 2013 - 04:40 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
a re kā! viņiem bija arī cietais nogaršošanā, ar piparmētrām vai, bet es kaut kā nedabūju.
Man domāt, arī parastie - bērnībā jāņu siera šķēle, apziesta ar medu, sīkajiem bija liels kārums. :)
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | August 15th, 2013 - 12:37 am |
|---|
| | | (Link) |
|
nezinu, negadījās bērnībā ēst sieru ar medu. biezpiens ar sāli garšoja daudz labāk kā ar cukuru.
Veikala jāņusiers man likās un joprojām liekas pilnīga bezjēdzība, pazole un gumija, bet šim neparasta ir tieši tā kombinācija Kaņepes + Medus. Es līdz šim ēdu mīksto kazas sieru ar biezo saldo balzametiķi. Saldējumu arī. |
|
|
|
|
Sviesta Ciba |