|
June 2nd, 2013
Comments:
Vai esi pārliecināta, ka izdevās tā, kā tiem sajūsminātajiem vāciešiem? :)
nee, viņi tur ar sviestiņu aplej, ar sieriņu apbārsta, un vispār vāra baltos spargeļus, ne zaļos (cik nu vienu reizi pirms vairāk nekā 10 gadiem ir ēsts).
bet vienalga dīvaina man tā apmātība šķiet.
Zaļos vajag uzreiz likt pannā un apcept sviestā (tos tāpat tikai īpašie lietpraši ēd). Pavārīt vajag, ja cieti. Baltie, ja izdodas ir mīksti un diezgan bezgaršīgi. Manuprāt arī nav nekas īpašs. Bet kopā ar tām mērcītēm ēst var. Ārzemnieki labāk ciena sablenderētus sparģeļus, piemēram, krēmzupās.
Es labprātāk ēdu zemenes. |
|
|
Sviesta Ciba |