lavendera -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

June 2nd, 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:15 am
Izdomāju būt smalka un novārīt spargeļus. Nudien, joprojām nesaprotu, kas tur tāds, ka visa Vācija pavasarī vai jūk prātā.

(3 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:June 2nd, 2013 - 10:24 am
(Link)
Vai esi pārliecināta, ka izdevās tā, kā tiem sajūsminātajiem vāciešiem? :)
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:June 2nd, 2013 - 10:39 am
(Link)
nee, viņi tur ar sviestiņu aplej, ar sieriņu apbārsta, un vispār vāra baltos spargeļus, ne zaļos (cik nu vienu reizi pirms vairāk nekā 10 gadiem ir ēsts).

bet vienalga dīvaina man tā apmātība šķiet.
[User Picture]
From:[info]halina
Date:June 2nd, 2013 - 09:54 pm
(Link)
Zaļos vajag uzreiz likt pannā un apcept sviestā (tos tāpat tikai īpašie lietpraši ēd). Pavārīt vajag, ja cieti.
Baltie, ja izdodas ir mīksti un diezgan bezgaršīgi. Manuprāt arī nav nekas īpašs. Bet kopā ar tām mērcītēm ēst var.
Ārzemnieki labāk ciena sablenderētus sparģeļus, piemēram, krēmzupās.

Es labprātāk ēdu zemenes.

> Go to Top
Sviesta Ciba