Otrdiena, 18. Maijs 2010, 20:36

Mazdārziņā iebirdinātas dilles un ledussalāti (man nav ne jausmas, kāpēc salāti jāsauc par ledussalātiem, bet uz paciņas tā bija rakstīts).
Pēc visa pasākuma izsecināju, ka man tagad vajag lejkannu - dzeltenu.
Pa brīvdienām no laukiem atvedām sūdiņus, jāsaurbj podos caurumi un tad jau arī jāsāk meklēt tomētu dēsti.
Kaķis kopā ar mani izrāda milzīgu interesi par visu notiekošo uz balkona un tagad viņam ir vēl viens iemesls sakliegt uz mani - uz balkona ta patīk, bet tā durvis ir vaļā tikai, kad kāds ir mājās. Nja, un lai šitie neattapīgie un garlaicīgie atcerās atvērt durvis uz viņiem ir jāsakliedz.

Otrdiena, 18. Maijs 2010, 21:03
[info]vilibaldis

ledus tāpēc, ka daudz krauksķīgu dzīslu

Otrdiena, 18. Maijs 2010, 21:20
[info]la_cumparsita

jā, jau pamanījos šito noskaidrot.
Vajagot man arī krunkainos, tur kaut kas esot vairāk...lapu laikam :)

Trešdiena, 19. Maijs 2010, 06:43
[info]vilibaldis

izklausās, ka galviņsalāti
vēl ļoti labi ir t.s sinepju salāti. drusku tā kā paasāki pēc garšas, bet viņos kādas tur tās šķiedrvielas un vēl viss kas labu labais

Trešdiena, 19. Maijs 2010, 09:28
[info]la_cumparsita

šiem visiem salātiem jau ir milzīga pievienotā vērtība, ka būs pašas mazdārziņā auguši.
Vispār plānojos iet uz tirgu un lūkot dēstus salātiem, nevis tos sēt.
Par šiem te sinepjsalātiem painteresēšos, šķietās interesanti, bet, klau, varbūt tev tādi ir? Un jau sadīguši?

Trešdiena, 19. Maijs 2010, 10:26
[info]vilibaldis

nu no personīgās pieredzes, tirgū salātu stādus pirkt nav jēgas, viens labs variants - nopērk Stokmanī salatus podiņa, apēd un sakni iestāda, aug ka traki un atkal ir ēdami
Sinepju salātus atklāju pagajušo vasar, nu vispar kaut kas līdzīgs rukolai pēc skata sanāk, ļoti gardi, bet jasēj gan, jo citādi nekas labs nesanāk, viņiem trausla sakņu sistēma. Bet es daru šadi, jemu podu, iesēju, izaudzēju, apgriežu un audzēju atkal. Viņiem īss veģetacijas periods, tad var šitā ņemties. Patlaban siltumnīcā ar divi podi dzīvojas.

Trešdiena, 19. Maijs 2010, 10:31
[info]la_cumparsita

āpāc...cik es stokmaņa podiņus ar salātsaknēm esmu izmetusi...
agdies, kāda izšķērdība!

Otrdiena, 18. Maijs 2010, 21:26
[info]kemune

vēl tas, ka manuprāt viņi ir visgaršīgākie tieši atdzesēti, gandrīz ledusauksti