Pirmdiena, 22. Feb 2010, 19:28
Vakariņas

Veikalā nopērk laša steika gabalu, atnes mā, sasāla un mazliet piparus uzber, vajagot arī citrona sulu uzspiest, bet, ja nav, arī nekas, nav ko maitāt laša garšu. Tādu apdarinātu lasi atstāj uz kādu brītiņu. Pa to laiku nomizo karpeļus - tos vāra vai cep, vai ieliek katlā rīsus. Tad lasi liek uz pannas un cep. Mērcei - saldais krējums - 250 ml, tējkarote sinepes (Stokmanī NAV sinepju!!!), mazliet sāls un cukurs un pāris ēdamkarotes sarīvēta siera - Krievijas vai Holandes.
Un pēc izēšanās visu vakaru tusnīt.

Pirmdiena, 22. Feb 2010, 20:07
[info]zaljsh

es tad šovakar svinēšu ar gaļas pankūkām (: un tēju (: (lai gan no Gruzijas atvestais vīns nelietīgi vilina)

Pirmdiena, 22. Feb 2010, 20:13
[info]la_cumparsita

ak ak....gruzīņu vīns...ak!
Sirds iesāpējās un dvēsele iekaucās!
Vai tiešām tu dzersi tēju? Tu esi tik stipra?

Pirmdiena, 22. Feb 2010, 20:19
[info]zaljsh

Bet kur es rīt likšos ar melni-lillā lūpām (tas jau kārtīgs pašmājnieks, no saimnieka, pie kura bijām apmetušies)? (:
Pietam - vienatnē dzert jau ka tik nebij alkoholisms?
Un vispār, man šķiet, man ir viena lieka pudele...

Pirmdiena, 22. Feb 2010, 20:45
[info]la_cumparsita

Lūpas nebūs jākrāso! Bet vispār ar zobupastu un zobbirti to visu var nokopt :)
Bet vīnu vienanē...atmet stereotipu un izbaudi! :)