Otrdiena, 9. Dec 2008, 20:02

Pēc šodienas slimnīcas piedzīvojumiem, pa ceļam uz mā, ieskrēju stokmaņī pēc barības. Lūk, un tur par ļoti patīkamām naudām svaigas foreles dod. Pēc izsmiešanās par slāvu dušku klopi par rindas kārtību, tiku es arī pie ļoti glītas forelītes. Tiesa, virtuve pēc manām operācijām ar zivi izskatās kā sprādzienu piedzīvojusi - foreles sprādzienu...
Bet stāsts ir cits, nē - ir jautājums - kā uzvārīt garšīgu zius zupu?

Otrdiena, 9. Dec 2008, 21:52
[info]vilibaldis

nu es vāru visādus dārzenīšus - burkāni, ķiploki, petersīļi + zivs galva un dažas miesas daļas + piens vai salds krējums. Ai nu jā, vēl sāls, pipari. Sanāk ļoti ņammīgi. Bez baltuma nav tas, lai cik tas arī dīvaini neizklausītos.

Trešdiena, 10. Dec 2008, 20:22
[info]la_cumparsita

paldies!