Čmok! -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 28., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:57

(13 saka | ko saki?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kurbads_kurbads
Date:29. Maijs 2008 - 14:15
(Link)
Īsti nesapratu Tavu līdzību ar aritmētiku un augstāko matemātiku. Tas kaut kā biedējoši atgādina komunistu teorētiķu (un diemžēl arī praktiķu) spriedelējumus par to, ka vajag tikai nošaut, pakārt un iznīcināt tik un tik kulaku, sabotieru, šķeltnieku, zinovjeviešu, trockistu un buhariniešu, un tad jau arī sen gaidītais Komunisms beidzot būs klāt.
Jā, karš man ir sāpīga tēma, kaut arī kora nometnē es lielākoties biju piedzēries un tas, ko es tur runāju, nebūtu jāuztver ļoti nopietni.
"Ceļveža" man diemžēl nav, ņēmu no bibliotēkas.
[User Picture]
From:[info]nenormaaliigaa
Date:29. Maijs 2008 - 15:16
(Link)
Līdzība tāda, ka Tu nevari cerēt uz izpratni par augstākām lietām, iekams neesi apguvis pamatlietas. Tāda vienkārši ir dabiskā cilvēces attīstība - no mežoņiem līdz humānām būtnēm. Nekas, kas notiek, nav lieks, viss ir vajadzīgs, viss ir laikā un vietā - lai arī cik netaisnīgi tas varētu šķist. (Un netaisnīgi tas vispār škiet tikai tik ilgi, kamēr saskata kopsakarības.) Fakts, ka Tu esi piedzimis par miermīlīgu un iecietīgu personu, nenozīmē, ka neesi izgājis iepriekš cauri pieredzei, kas Tev ir ļāvusi saprast, ka vardarbība nav efektīvākais risinājums.
[User Picture]
From:[info]illegal
Date:29. Maijs 2008 - 22:14
(Link)
es ceļvedi izlasīju angliski :D mobīlajā telefonā :D :D

> Go to Top
Sviesta Ciba