June 2011

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Powered by Sviesta Ciba

Solipsism

Solipsism is the philosophical idea that only one's own mind is sure to exist. Solipsism is an epistemological or ontological position that knowledge of anything outside one's own specific mind is unjustified. The external world and other minds cannot be known and might not exist.

Vienmeer gribeejaas zinaat kaa shaadu domu gaajienu deevee gudri viiri (un sievas)...

Also, nah visi pideri ar ko jebkad ir naacies kopaa tripot uz neilgu laiku ur kljuvushi (meegjinaajushi izlikties) par solipsistiem ?

Comments

Nav gadienā par vēlu priekš šī?
Solipsisms tāpat kā objektīvisms ir neatspēkojamas (unfalsifyable) idejas, kurām nav nekādas jēgas. Tās ir patiesas pat tad, ja nav patiesas. Nevar ar loģikas palīdzību pierādīt, ka ārpus sevis apziņas ir kas cits. Nevar ar loģiskas palīdzību pierādīt, ka tava apziņa ir vienīgā apziņa. Usjo.

Kas attiecas uz to kāpēc triperiem tas lolopopisms piemetas, tad you should know better ffs. Uzroc savus vecos irca tekstus or smth.
dīvaini, ka tu runā apaļiem burtiem bet par viena indivīda objektīvismu.

teh answear is

ķīmiska reakcija uz attiecīgo vielu

Re: teh answear is

Jebkura reakcija ir ķīmiska. Arī iemīlēšanās un draudzība ir ķīmiska reakcija smadzenēs. Patika pret Monas Līzas smaidu vai tumšo alu ir ķīmiska reakcija. What do you know!
Kukz gan laikam te gribēja kādu dziļāku padvohu atrast.
Elementāri, Mendelsōn, ja virzās no viena pamatizteikuma – viss notiek Tavā galvā. Tad jebkas, kas Tavai apziņai ir nesaprotams, ir zemapziņas radīts sadzejojums. Tikai šinī gadijumā Tev vairs nav svarīgi, kurš apziņas slānis ideju ir dzemdējis, jo viss Tevis radītais ir vienlīdz reāls. Attiecīgi – nav svarīgi – džestifajd, andžestifajd, dajdžested or vatever.
domaaju ka shim visam vareetu buut kaads sakars ar ierakstu kas sekos peec shii...