June 2011

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Powered by Sviesta Ciba

Neticami bet Fuck...

Last.fm maates kompaanija (CBS) esot nosuutiijusi visu juuzeru backgroundu uz RIAA (Recording Industry Association of America). Pashi vinji gan taisnojaas ka CBS esot melojis par to kaadiem meerkjiem shii infa tiks izmantota. Bet, jebkuraa gadiijumaa, RIAA shobriid pozesee sarakstus ar miljoniem IP adreshu chaartiem, kas teoreetiski var tikt izmantots pret last.fm lietotaajiem tiesaa, ja vien tie nespees pieraadiit, ka kaari klausiitaa muuzika ir iegaadaata legaalaa celjaa. right? RIGHT? CUUKAS!

Comments

OH NOES!!! THIS IS THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT!!!!
Figņa tas viss ir.

Nevainības prezumpcija saka, ka viņiem ir jāpierāda (teiksim mana) vaina, nelegālā lejupielādē, nevis man jāpierāda, ka esmu visu nopircis pats.

B) personas datu aizsardzība ir svēta lieta, ja noteikumos nekas nav minēts par iespējamo datu nodošanu trešajām personām, šāda darbība nevar būt legāla.
c'mon.
Techcrunch..
pfft..
Kā fukitols saka.
Pierādīšanas pienākums gulstas uz apsūdzētāju, nevis apsūdzamo, tas ir viens.
Tiesā kā pierādījumu nevar izmantot nelegāli iegūtus datus, tas ir otrs.

Ja kaut kas tāds tomēr beigu beigās tiek pieļauts, tad jātaisa revolūcijas un jāgāž valdības, jo tā būtu vienkārša demokrātijas iemīšana zemē un Rietumi pārvērstos par otru Batkrieviju/Krieviju.
iisti nezinu kaa tas ir ar fiziskaam personaam, bet pie juridiskas personas jebkuraa laikaa var ierasties attieciigaas instances un paluugt uzraadiit licences uz softiem. Sheit shis nevainiiguma prezumpcijas princips nedarbojas, un man ir aizdomas, ka tas vispaar neattiecas uz nelicenceetu elektronisko meediju lietoshanu...
Par to ka tiesaa nevar izmantot nelegaali ieguutu datus gan ir taisniiba, bet shajaa gadiijumaa RIAA jau shos datus neizzaga no last.fm'a. Vinji pashi tos iedeva...

last.fm

Last.fm dati nemaz nevar tikt izmantoti kā pierādījums nelegālai failu iegūšanai. Tie ir tikai ID3 tagi, kurus pats var rediģēd pēc sirds patikas.

Vienīgi pašā last.fm klientā ir fingerprint opcija ar kuru teorētiski var pierādīt, ka tev ir bijusi noteikta dziesma, bet tā opcija ir atslēdzama.