Kuģis - Sievišķība... [entries|archive|friends|userinfo]
Kuģis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sievišķība... [Feb. 8th, 2006|02:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vajag vīriešu viedokli par sievišķīgumu? Neuzskatu, ka mans viedoklis ir vienīgais un patiesais, taču domāju pa lielam vilcienam tas varētu sakrist ar vairums no vīriešiem.

Manuprāt sievišķībai nav pilnīgi nekāda sakara ar kautkādiem vizuālajiem standartiem. Sievišķīga sieviete vienmēr spēs pasniegt savu izskatu gaumīgi un atbilstoši "situācijai". Viņa nekomplekso (vismaz neizrāda to apkārtējiem) par savu izskatu, bet gan pasniedz to eleganti un pašpārliecinoši.

Tāpat sievišķīgai sievietei nav jābūt dumjākam nekā vīritiem. Man personīgi glupas, pakļāvīgas sievietes nepatīk. Ko ar tādām iesākot? Paseksoties un ta arī viss. Un tikai tapēc, ka viņa ir seksīga noteiktos apstākļos, bet ne sievišķiga. Sievišķīga dāma ir kā minimums vienlīdzīga savam vīrietiem prāta spējās. Varbūt ne vienmēr to izrāda, taču kad rodas nopietnas situācijas dod vērtīgu padomu un norāda uz iespējamiem risinājumiem. Tieši tāpat kā to dara vīrietis. Kāda jēga no attiecībām, ja viena no iesaistītajām pusēm sevi uzskata un tēlo dumjāku par otru?

Par alkoholu. Katram ir jāzin savs mērs un tas, kas viņam garšo. Ja garšo šņabis, tad lai dzer šņabi. Vienkārši sievišķīga sieviete no tā nekautrēsies un lieliski zinās mēru. Pat ja gadā "paklupt" pret glāzīti un ir arī pohas, tas nenozīmē, ka sieviete ir nesievišķīgi. Protams, ja runa nav par sistēmātisku sejas pielikšanu. Ja tas tā ir, tad šeit nav nekāda sakara sievišķīgumu vai tā neesamību - tā jau ir cilvēciska slimība un vājība. Atcerēsimies, ka mēs visi esam cilvēkiem, ka ja vīrietiem šķiet, ka uzkāpšana uz korķa nav nekas īpašs, tad kāpēc sievietei būtu jādomā citādāk?

Lamāšanās. Katra paša izvēle. Uzskatu, ka kāds stiprāks vārds nav nekas traks, ja lietots kontekstā un apgalvojuma pastiprināšanai, taču ne kā saikli katrā otrā teikumā. Kultūras esamības vai neesamības jautājums un nav nekāds sakars ar sievišķību.

Vot. Izdomāšu vēl kautko pierakstīšu.
Īsāk sakot, beidziet sievišķi ņemties un turpiniet būt tādas kādas esiet, ja tas ir saskaņā ar jūsu "Es". Gan jau ir vai būs vīrietis kuram jūs šķietam sievišķīgi.
linkpost comment

Comments:
From:[info]nulle
Date:February 8th, 2006 - 02:31 pm
(Link)
Dzeršana... sievietei tas atsaucas smagāk, bet anyway, es nesaredzu neko normālu (labu) uzkāpšanā uz korķa, bet sievietei to piedot (vai arī ikdienas alko lietošanu) būtu daudz grūtāk. Es vispār alko nozīmi ne visai saprotu...

Par "prastu izrunāšanos" – es domāju, ka ir gan sakarā gan ar sievišķību, gan ar kultūras līmeni (vatever tas būtu), stiprs vārds vietā, tā ir cita lieta :)

A tēlot jau nekad neko nevajag... Ja sieviete ļautu man justies... ai, banāli, nu vārdsakot, lai viņa ir tik gudra, ka man ir labi :))))
[User Picture]
From:[info]capslock
Date:February 8th, 2006 - 02:45 pm
(Link)
Redz, alkoholisms ir slimība, nevis izlaidība. Un šajā ziņā nav starpības starp vīriešiem un sievietēm, tikai sievietēm tas izskatās briesmīgāk.
[User Picture]
From:[info]maris
Date:February 8th, 2006 - 02:47 pm
(Link)
Nja.. Mana bērnības trauma - pielējušās sievietes... Ritīga slimība...
[User Picture]
From:[info]maris
Date:February 8th, 2006 - 02:46 pm
(Link)
Nekā nesapratu, bet pilnībā piekrītu..

Ā.. vienīgais - kāpēc tev manas sievietes nepatīk? Citēju "..Man personīgi glupas, pakļāvīgas sievietes nepatīk.." Vot. :)

A klau, pamēģini nodefinēt, kas ir vīrišķīgs vīrietis! Un pēc tam kas ir vīrišķīga sieviete un sievišķīgs vīrietis. Tad visam vajadzētu būt vairāk nekā skaidram! :)
[User Picture]
From:[info]kugis
Date:February 8th, 2006 - 02:54 pm
(Link)
Par vīrišķīgiem vīriešiem bez viena nullzīben nevar tā izspriest;)
From:[info]hati
Date:February 9th, 2006 - 10:56 am
(Link)
da tas pats kas ar sievietēm - ja cilvēks zin ko dara, uzņemās atbildību par to ko dara, nebaidās no tā ko dara vai gribētu darīt un vairāk vai mazāk spēj nekompleksot par to kā ir uz katra stūra - viss sanāk.
From:[info]hati
Date:February 10th, 2006 - 09:00 am
(Link)
:D kakaja korova bi karkala...
From:[info]makmerfijs
Date:February 8th, 2006 - 02:48 pm
(Link)
Principaa piekriitu