Kuģis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Kuģis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sievišķība... Feb. 8th, 2006|02:01 pm

kugis
Vajag vīriešu viedokli par sievišķīgumu? Neuzskatu, ka mans viedoklis ir vienīgais un patiesais, taču domāju pa lielam vilcienam tas varētu sakrist ar vairums no vīriešiem.

Manuprāt sievišķībai nav pilnīgi nekāda sakara ar kautkādiem vizuālajiem standartiem. Sievišķīga sieviete vienmēr spēs pasniegt savu izskatu gaumīgi un atbilstoši "situācijai". Viņa nekomplekso (vismaz neizrāda to apkārtējiem) par savu izskatu, bet gan pasniedz to eleganti un pašpārliecinoši.

Tāpat sievišķīgai sievietei nav jābūt dumjākam nekā vīritiem. Man personīgi glupas, pakļāvīgas sievietes nepatīk. Ko ar tādām iesākot? Paseksoties un ta arī viss. Un tikai tapēc, ka viņa ir seksīga noteiktos apstākļos, bet ne sievišķiga. Sievišķīga dāma ir kā minimums vienlīdzīga savam vīrietiem prāta spējās. Varbūt ne vienmēr to izrāda, taču kad rodas nopietnas situācijas dod vērtīgu padomu un norāda uz iespējamiem risinājumiem. Tieši tāpat kā to dara vīrietis. Kāda jēga no attiecībām, ja viena no iesaistītajām pusēm sevi uzskata un tēlo dumjāku par otru?

Par alkoholu. Katram ir jāzin savs mērs un tas, kas viņam garšo. Ja garšo šņabis, tad lai dzer šņabi. Vienkārši sievišķīga sieviete no tā nekautrēsies un lieliski zinās mēru. Pat ja gadā "paklupt" pret glāzīti un ir arī pohas, tas nenozīmē, ka sieviete ir nesievišķīgi. Protams, ja runa nav par sistēmātisku sejas pielikšanu. Ja tas tā ir, tad šeit nav nekāda sakara sievišķīgumu vai tā neesamību - tā jau ir cilvēciska slimība un vājība. Atcerēsimies, ka mēs visi esam cilvēkiem, ka ja vīrietiem šķiet, ka uzkāpšana uz korķa nav nekas īpašs, tad kāpēc sievietei būtu jādomā citādāk?

Lamāšanās. Katra paša izvēle. Uzskatu, ka kāds stiprāks vārds nav nekas traks, ja lietots kontekstā un apgalvojuma pastiprināšanai, taču ne kā saikli katrā otrā teikumā. Kultūras esamības vai neesamības jautājums un nav nekāds sakars ar sievišķību.

Vot. Izdomāšu vēl kautko pierakstīšu.
Īsāk sakot, beidziet sievišķi ņemties un turpiniet būt tādas kādas esiet, ja tas ir saskaņā ar jūsu "Es". Gan jau ir vai būs vīrietis kuram jūs šķietam sievišķīgi.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.