laime tas ir tad, kad viss notiek ātri un nepareizi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 14., 2014


[info]neraate10:13
man šķiet, ka tiešām tā kā aleja raksta - baznīcas ir dažādas, draudzes ir dažādas un daudz kpo ietekmē cilvēciskais faktors - kā mācītājs no kanceles ko ir pateicis, kā viņu uztver.
man vienmēr ir šķitis, ka 'grēcīgs'=nepilnīgs. kā pilnīgs pretstats Dievam, kas ir pilnīgs un absolūti labs un nekad neko ļaunu nedara. a cilvēkiem visādi sanāk. un tālāk ar to grēcīgumu kā nu kurā konfesijā. katoļi izbiktējas (nomazgā dvēseli dušiņā) un dzivo tālāk tādi pat grēcīgi un nepilnīgi, bet tīri. uz kādu laiciņu. kā notiek citām konfesijām es īsti nezinu, man ir iespaids, ka uz to grēcīgumu, šausmu un elles ainām vairāk pavelkas baptistu mācītāji /jāatzīst, krāšņi jau izklausās/

man vispār šķiet, ka ar to ļaunumu un grēcīgumu jābūt tāpat kā suņu audzināšanā - viņš pats ir labs, viņš tikai reizēm izdara ko sliktu. ka ir vajadzīgs nošķīrums rīcībai no personības kvalitātēm un ka ar to mums iet pašvaki, jo mēs tomēr savā cilvēcībā esam ierobežoti (grūti domāt, ka kāds vispār jau ir labs, ja ļoti nodarījis pāri)

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba