(no subject)

« previous entry | next entry »
Jan. 14th, 2009 | 10:55 am

Biju vakar doma laukumā. Līdz pašām beigām nē, paliku uz kādu stundiņu, un tad Vecrīgā atgriezos ap 20:30. Kāpēc biju? Nu ne jau lai demolētu kaut ko. Tāpēc man liekas nepareizi vakardienas beigu notikumu dēļ pavilkt līdzi visus, kas bija pulcējušies doma laukumā - un teikt: "Te nu jums bija dziesmotā revolūcija". Bet bija ļoti interesantas sajūtas vēlāk ieejot kādā Vecrīgas bārā, pamanīt, ka visi cilvēki ir pulcējušies vienuviet - lai kopīgi pie televizora sekotu līdzi ziņu pārraidei. Sen nebiju, ko tādu izjutis.

Par to, kas notika Doma laukumā - nesaprotu, tiešām mums trūkst harizmātisku oratoru? Es saprotu, ka ir cilvēki no dažādām organizācijām ar dažādām interesēm, bet kad viņi kāpj uz tribīnes, viņi tomēr uzrunā visus pulcējušos. Vai tiešām nespēj atrast kaut ko, kas uzrunātu visus? Kāpēc tas viss jādara tik gari? Neviens runātājs, ko dzirdēju, nemācēja komunicēt ar klausītājiem, iesaistīt viņus.

Un to, kas notika pēc pulcēšanās - es, protams, ka nosodu, bet nevarētu arī teikt, ka brīnos.

Bet pats galvenais - tas tomēr ir izdarīts. Vai kaut kas mainīsies?

UPD: No TVnet: "Skaidrs esot viens, saka Godmanis, Latvija no vakardienas ir cita, ir notikuši masu nemieri. Tāpēc šādu incidentu novēršanai nākotnē turpmāk tiks lietoti bargāki speclīdzekļi."

Jā, Latvija tiešām ir cita. Bet, lai šo situāciju atrisinātu, protams, ka nevis novērsīsim neapmierinātības iemeslus, bet samazināsim iespējas izteikties un palielināsim drošību. WTF? Kaut kur jau agrāk dzirdēta politika...
Tags:

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

Pats par sevi

(no subject)

from: [info]wowow
date: Jan. 14th, 2009 - 02:10 pm
Link

Latvija katru dienu ir cita. Ko viņi ar šīm tukšajām frāzēm grib pateikt? Ar ko viņi vispār runā?

Reply | Thread


Kruts Skuju

(no subject)

from: [info]kruts
date: Jan. 14th, 2009 - 02:21 pm
Link

ar tiem, kas klausās un tic. ā... nu ja...

Reply | Parent