Krokomotuve -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

February 9th, 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:59 pm
šorīt lādēdamās pie visiem velliem ķepināju kopā vadiņus trīsfāzīgajam kabelim. uz tādas remontnots gribējās arī sataisīt ciengod automašīnai izpūtēju, kur p£$%^&! braucot uz skolu tika veiksmīgi athu%^&* pa tiem izskalotajiem ceļa krāteriem, kurus iespējams šķērsot vien ar kuteri, bet man tas bija jādarī ar normāla klīrensa vieglo vāģi, nu lūk gribēju es to izpūtēju kaut kā saķepināt, lai nav jābrauc kā tankā vai konkordē, bet pacilātā gaitā soļojot uz remontdarbnīcu atklājās, ka kāds pad$%^&* uz remontbedres ir uzdzinis kaut kādu naglu kasti (lasīt - traktoru), kuram ir puskačs un kuru es nemāku palaist lai nobrauktu no tās bedres nost un vietā uzdzītu savu nelaimīgo sasodīto vāģi.
un vispār - suns derglis tāds atrāvās un aizlikās dr$%^&* kaimiņu kuci, besī ārā.
ceļi arī visticamāk nav pārāk izbraucami, jau vakar bija skērī rallijs, izbaudīju kā tas ir - atsisties pret izšķūrēto valni un nespēt neko iesākt, lai novērstu sānslīdi.
šorīt arī izdevās diezgan veiksmīgi uz laiku uzkārt mac. jē! (man likās, ka to var tikai Čaks Noriss)

(3 devas | Iešņaukt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:February 9th, 2011 - 04:51 pm
(Link)
Sentēvu zintīs stāv rakstīts: ir divu veidu puskači: advancēti, ar starteri, un tautiskie, ar siksnu iegriežamie. Izvelkam no ūzām siksnu (platā ir jāgriež gareniski uz pusi) uztinam uz ruļļa un braši raujam, lai tas sātana skrūvējums sāktu rūkt. Ar dievpalīgu pēc tam var pašu naglu kasti ar' piesķilt.
[User Picture]
From:[info]krokomots
Date:February 9th, 2011 - 08:06 pm
(Link)
jā jā, kā reiz tai naglu kastei ir tautiskais puskačs ar elegantu šņorīti uzvelkams, nav nepieciešams raut siksnu ārā no ūziņām.
viss jau būtu pasakaini un daiļi, ja vien man pietiktu spēka uzraut to vella izdzimumu puskaci (tas nekas, ka 8 stundas dienā jātrenējas svarcelšanā un aizgūtnēm ēdu gaļu un rupjmaizi) un ja vien man būtu sentēvu gudrībiņa, ko čubināt pēc puskača ierūcināšanas, lai piedarbinātu to bleķa lielrumaku.
From:[info]ave
Date:February 9th, 2011 - 05:52 pm
(Link)
es ar varu!

> Go to Top
Sviesta Ciba