|
February 9th, 2011
| 02:59 pm
|
Comments:
Sentēvu zintīs stāv rakstīts: ir divu veidu puskači: advancēti, ar starteri, un tautiskie, ar siksnu iegriežamie. Izvelkam no ūzām siksnu (platā ir jāgriež gareniski uz pusi) uztinam uz ruļļa un braši raujam, lai tas sātana skrūvējums sāktu rūkt. Ar dievpalīgu pēc tam var pašu naglu kasti ar' piesķilt.
jā jā, kā reiz tai naglu kastei ir tautiskais puskačs ar elegantu šņorīti uzvelkams, nav nepieciešams raut siksnu ārā no ūziņām. viss jau būtu pasakaini un daiļi, ja vien man pietiktu spēka uzraut to vella izdzimumu puskaci (tas nekas, ka 8 stundas dienā jātrenējas svarcelšanā un aizgūtnēm ēdu gaļu un rupjmaizi) un ja vien man būtu sentēvu gudrībiņa, ko čubināt pēc puskača ierūcināšanas, lai piedarbinātu to bleķa lielrumaku. |
|
|
Sviesta Ciba |