18 Novembris 2013 @ 15:12
 
es varētu gulēt un gulēt un tā visu laiku. neatceros, kad man šitā ir bijis.
šodien iemigu masāžas laikā un riktīgi noraustījos, pēc tam nu tāāā negribējās nekur doties, visideālākais variants būtu bijis vienkārši teleportēties uz savu istabu, savu gultu.
un ir tik grūti sevi saņemt rokās pēc piecām (!!!) brīvām dienām.
 
 
troksnis: tool - right in two
 
 
( Post a new comment )
fb: boy[info]smoker_smoke on 18. Novembris 2013 - 20:14
čiv. ar manīm ir vēl miljonreiz trakāk, jo šitais akkungskāgribāsgulēt man jau ir kopš janvāra. neskaitot jau to, ka darbā esmu visu laiku komā, vienkārši naturāli guļu ar vaļējām acīm, a kā es atnāku no darba tā ar visām drēbēm aizmiegu. un nekam citam nav spēka. pat apkārtējie to pamana, un saka, ka tas galīgi nav normāli. tāda sajūta nepamet, ka kāds no augstākajiem spēkiem grib, lai es šitā arī noguļu visu savu dzīvi. izmēģināju pat visādus vitamīnus, a efekts nekāds, zerro. tagad pēdējā laikā pēc darba vēl izdzeru litru kafijas, biš palīdz, nu eniveij jocīgi
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
kristīne[info]kristiiine on 18. Novembris 2013 - 20:51
Es dienā noguļu vismaz 8h, bieži vien arī 9h, bet tāpat par maz. Šodien nogulēju 8, tad pie masieres 1,5h gulēju, bet nu tur jau vairāk vnk gulšņāju un nesen kā vēl 2h nogulēju. Man jau arī apkārtējie saka, cik ta var gulēt un, ka neizskatās īpaši labi. Esmu sākusi no rītiem dzert kaut kādu enerģijai tableti, nu nezinu gan..
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
fb: boy[info]smoker_smoke on 18. Novembris 2013 - 20:57
pats labākais ir tas, ka tad kad iemiegu tad guļu kā nosista. man ir isstaba blakus sitting rūmam, un no rītiem visi ir pārsteigti kā var nedzirdēt, ka visu nakti viņi esot tusējušies un klausījušies tumbās mūziku. tādos gadījumos esmu vēl pārsteigtāka. un kopš viena gadījuma, man tagad ir divos telefonos uzlikts modinātājs, jo tādā komā es bieži vien viņu atslēdzu, brr
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
kristīne[info]kristiiine on 18. Novembris 2013 - 21:07
haha man apkārt ar var notikt viskkas, pilnīgi neko nedzirdu. un lai es aizmigtu man max vajag 5min. bet modinātāju gan vienmēr dzirdu, jo ceļos apmēram vienā un tajā pašā laikā visu laiku.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
naivums[info]naivums on 19. Novembris 2013 - 09:04
Tad tā izpaužas tā kaite, kas ir arī man, tikai akūtā formā!
(Atbildēt) (Link)