Kurvjzieža kontemplācijas

Pšssssssss

Krāšņais Kurvjziedis

Pšssssssss

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir maz tādu lietu, kas raisa manī politiski iekrāsotu entuziasmu, bet, ja kāds grasīsies valstī, kurā es dzīvoju un maksāju nodokļus, ieviest kristīgo ētiku vai ticības mācību kā obligātu vispārējās izglītības priekšmetu, es tik tiešām organizēšu piketus.
  • Man kā reizi ir iebildumi pret to, ka kāds varētu par manu naudu, bet bez manas piekrišanas izvēlēties, saskaņā ar kuras reliģijas principiem manam bērnam jādzīvo.
    • uzspiesti uzskati nenobriedushaam psiheem bez pieksrishanas... vai tiktu veidota jauna ideologjija? :D
    • eee... tu tak vedj maxaa nodokljus lai tiktu izstraadaati likumi! vot ij valsts izdomaa peec kaadiem likumiem un principiem vinjas pilsonji dziivos. viena valsts izdomaa ka shie principi buus peec koraana, cita valsts izdomaa ka principi buus Niiches principi, cita valts izdomaa ka tie buus Budas principi... nu?
      Piekam tevi nespiezh dziivot valstii kuras principi tev nav piejemami!

      Bet nu... eeee... atkal tu fataaliste, veel neviena stunda nav notikusi, a tu jau breec ka taviem beerniem (kaadiem 8iem) smadzenes skalo.

      Ij miili tu risinaat ne savas probleemas :) Riktiiga skolotaaja :)
      • Un tieši tāpēc es arī gribu, lai šīs valsts likumi, ieskaitot Satversmi, tiktu ievēroti, nevis populistiski šķobīti, sekojot trula pūļa un ambiciozu baznīcēnu diktātam! Turklāt es esmu reproduktīvā vecumā un varu nejauši ko dzemdēt, nemaz nerunājot par adopciju, tā kā tās IR manas problēmas.
Powered by Sviesta Ciba