Kurvjzieža kontemplācijas

Pšssssssss

Krāšņais Kurvjziedis

Pšssssssss

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir maz tādu lietu, kas raisa manī politiski iekrāsotu entuziasmu, bet, ja kāds grasīsies valstī, kurā es dzīvoju un maksāju nodokļus, ieviest kristīgo ētiku vai ticības mācību kā obligātu vispārējās izglītības priekšmetu, es tik tiešām organizēšu piketus.
  • mana vecvecmāmiņa teica- es ticu Dievam, ne mācītājam...
    • bingo!!! vai ticiibas maaciibas skolotaajaa nesleepjas maaciitaajs...? un pameegjiniet tikai man ieskaidrot, ka vinji visi ir dieva suutiiti engjelji! tad jau es arii vareetu gariigajaa seminaaraa maaciities! ak, jaa, bet katolicismaa, kuram teoreetiski es piederu, sievietes nevar buut maaciitaajas...
      • nuvo... ij tikai taapeec ka ir aprobezhoti maaciitaaji, tu automaataa to extrapolee uz visiem potenciaalajiem ticiibas maaciibas skolotaajiem?

        choto pazuud peekshnji "nevainiibas prezumcijas" princips, kas arii IMHO tai pat Satversemee ir piemineeta... ne?
    • Te arii atbilde kaa Kristietiiba (viens no veidiem) liek domaat. Ja tu atplestu muti piejem visu ko maaciitaajs no kanceles teic, tad var arii iebarot kaadu sviestu tev... a ja tu domaa liidzi a to i paarbaudi!

      Nato i visos sevi cieniigos traktaatos par kristietiibu, kad citee vai atsaucas uz Biibeli, liek klaat konkreetu noraadi, lai nepieljautu voljnoslovije.

      Ij nemaz nav tik viegli atshifreet Jehovieshu sviestu, jo vinji ljoti labi izvelk textu no Biibeles un tur patieshaam raxtitis, ka asiniis ir dziiviiba un ja shamaas baudiis, tad atrausies pa kjobi! Vot tev uprazhnenije... atrodi kljuudas vinju pamatpostulaatos par neklausiishanu varai un par asins paarlieshanu!
      • Sviests ir jebkura mācība, kas sludina, ka kaut kādos apstākļos ir iespējama mūžīga nemirstība.

        Patiesībā ...
Powered by Sviesta Ciba