Kurvjzieža kontemplācijas

Pšssssssss

Krāšņais Kurvjziedis

Pšssssssss

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir maz tādu lietu, kas raisa manī politiski iekrāsotu entuziasmu, bet, ja kāds grasīsies valstī, kurā es dzīvoju un maksāju nodokļus, ieviest kristīgo ētiku vai ticības mācību kā obligātu vispārējās izglītības priekšmetu, es tik tiešām organizēšu piketus.
  • pag risinaat probleemas ar "dieva patveeruma" paliidziibu ir kaut kas amoraalaaks un vaajaaks nekaa risinaat shiis pashas probleemas ar psihologa paliidziibu? eeeee???
    • tu esi piedziivojis dizho atklaasmi un saticis pashu dievinju teetinju? kas tev liek domaat, ka vinjsh (publiski atvainojos par izteicieniem, bet BLJADJ, kaapeec ne vinja!?) taac vispaar ir...
      • ja godiigi - man pie kaajas shamaa dzimums! kaut kaads tak dzimums ir jaapiedeevee! da hotj ono!

        prosto ja sievishkjis taisiitu pasauli, veel tagad mees buutu iespruudushi pie dziivnieku sacereeshanas!

        a Teevs tamdelj, ka KRistietiibaa Dieva riiciibu ljoti viegli reduceet uz Teeva riiciibu attieciibaa pret saviem beerniem! Maate savaadaak attiecas pret beerniem. Teevs krietni vienkaarshaak pieljauj ka beerns izbradaa ar zekjeem pa pelkjeem nekaa Maate. Teevs domaa par to ko beerns ieguus, maate domaa par to ka shamai zekjes buus jaamazgaa un beernam zaales jaapeerk!
        Vot i Dievs liidziigi riikojas... jaa shis var tev ar zibeni pakaljaa iespert kad tu suudus vaari, tak vinsh to nedara, jo zin ka pati graabeklja kaats bus krietni labaaka maaciiba un secinaajumi pareizaaki nekaa zibens pakaljaa!
        A vai Dievs churaa staavus vai seedus... kaa tas maina principu "tev nebuus zagt" ?
        • tipiski šovinistiski aizspriedumi

          gan attiecībā uz reliģiju, gan attiecībā uz ģimeni...
          • Re: tipiski šovinistiski aizspriedumi

            zini, par ko shkrobe? pasaules valdoshajaas religjijaas visi dogmu autori ir viirieshi, visi priesteri ir viirieshu un taadeelj taas arii pastaav patriarhaata zemees, kas ir spiedoshaa paarsvaraa.

            es lasiijusi paulu koelju - pjedro upes krastaa es seedeeju un raudaaju? varbuut novietojams vienaa plauktaa ar danielu stiilu, bet... esi lasiijusi?
Powered by Sviesta Ciba