Kurvjzieža kontemplācijas

Pšssssssss

Krāšņais Kurvjziedis

Pšssssssss

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir maz tādu lietu, kas raisa manī politiski iekrāsotu entuziasmu, bet, ja kāds grasīsies valstī, kurā es dzīvoju un maksāju nodokļus, ieviest kristīgo ētiku vai ticības mācību kā obligātu vispārējās izglītības priekšmetu, es tik tiešām organizēšu piketus.
  • Sasodīts - tie laiki, kad kristietībai ir bijusi nozīmīga loma Latvijas sabiedrības ikdienas apziņā, ir aizgājuši!!! 21. gadsimts kalendārā, ja kas. Un par kristiešiem - es nezinu, cik % varētu sevi ar visām tiesībām nosaukt, bet nu stipri, stipri mazāk par 50, būsim atklāti. Un Satversmē, ja nemaldos, jau kopš 1918.gada garantētas tiesības uz apziņas brīvību.
    Mēra laiki arī Latvijā kādreiz bijuši, bet tagad mums karantīnu neviens, cerams, negrasās izsludināt!
    • pag pag... a davai neputro dazhaadas lietas.
      kuraa vietaa tai izlgiitiibas likumaa tiek aizliegts vai tiek postuleets ka atshaus vai cietumaa lix ja tu pasargdies pieveersiisies hinduismam?
      neviens apzinjas briiviibu nevienam neatjem? nekas netiek aizliegts!
      es gan shaubos, ka skolas speecs samekleet taadus speciaalistsus kas patieshaam speetu apskaidrot kristietiibas netriviaalos principus, bet ja cilveeki dziivo valstii kur Kristietiiba veesturiski ir domineejusi, un domaa ka Jeezus Kristuss ir kruts Diidzheis, tad nu 21gadsimts nekaadiigi nav arguments!
      bet manupraat pietiek arii ja tikai 1am no 100 skoleeniem dabrauc kaut kas un shamais savu beheivioru pamaina taa kaa raxtiits Biibelee, tad jau esam ieguvushi vienu gana lietderiigu sabiedriibas locekli, piekam atljaushos apgalvot, ka paareejie 99 nebuut netix sabojaati, pat ja kaads no vinjiem buutu tavs beerns!
      • Tu vari minēt kaut vienu argumentu, kāpēc vienas reliģijas pārstāvim jāļauj propagandēt savas idejas uz visu pārējo rēķina?
        • A davai bez sofismiem. To ka propogandee to saki tu. Es to nesaucu par propogandu bet par maaciishanu!
          Davai vispirms vienojamies par kopiigu jeedzienu un premisu baazi, tad arii pastaastiishu tev kamdeelj kaads var maaciit kaut ko uz citu reekjina! :)
Powered by Sviesta Ciba