Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man patīk lielpilsētas, īstās, ar astoņu joslu ielām, ar metro un vairākiem miljoniem iedzīvotāju. Izej uz balkona, paskaties uz tādu pilsētu, un tev no kāju pirkstiem līdz ausu galiem aizskrien tā pati sajūta, kas jūras krastā vai starptautiskajā lidostā. Taustāma brīvība visos ādas matiņos. Atklāsme, ka vari nokļūt jebkur un ar tevi var notikt jebkas.
Protams, Rīga arī ir jauka. Lielpilsētas miniatūrais modelis. Leļļu māja.
  • tikai nesāc tagad vilkt uz ceļojumu pusi;) labāk vēl kaut ko par garšaugiem un neattaisītām pakām!
    • Jā, piemēram, pupumētru un salviju es neesmu izmantojusi NEKAD!
      • :D Un sīpols ar Tev negaršo!
        toties es kinzu saliku pie cūķa šodien pa riktīgam, un drausmīgi labi patikās!
      • lūk, piemēram, salvija, kamēr tā mums vēl auga podiņā uz terases, šad tad tika izmantota vienā klasiskā pastas receptē - tagliatelle al burro e salvia. tikai sviests un tajā cepta salvija.
        ja vakariņās vēl kaut kas otrajam ēdienam tiek gatavots, tad tāda pasta kā pirmais iet izcili - lakoniska un gaumīga.
        • Es, atklāti sakot, pat nezinu, kā salvija garšo un smaržo.
          (Tūlīt visi gardēži sarauc degunus un izmet mani no frendlistes)
          • ō, salvija smaržo pavisam īpaši. noteikti - vienai lielai daļai varētu arī nepatikt.
            tiesa, te atkal jāņem vērā, ka kaltēta tā smaržo pavisam citādi. manis pieminētajā receptē lietojamas svaigas lapas. samtainas un gaišzaļi sudrabainas.
Powered by Sviesta Ciba