Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Garšvielas, ko izmantoju pārāk reti - majorāns, anīss, fenhelis, sieramoliņš.
  • fenheli es ar reti izmantoju.. nu bet neraxtās šams kau kādīgi man tīkamajā garšu buķetē..:(
    • Man ir paticis viņu sajust dažos maisījumos blakus bazilikam un raudenei. Pie salātiem, kuros ir svaigi gurķi.
      • fenheli esmu lietojis tikai svaigu. bija tāda risoto recepte (zaļā krāsā), ko noskatījos vienā pieņemšanā un noprasīju keiteringa ļaudīm, kas tas īsti ir. izstāstīja visu sīki un detalizēti. arī kā pagatavot.

        un par tiem vīriešu vārdiem, :D, fenhelis itāliski vienlaikus ir arī geju tāds visai vulgārs apzīmējums.
      • man līdzīgi kā Kinskim - ja svaigs, tad izlietošu.. kaltētais gan man kaut kā bešenna maz lietojas.:)
Powered by Sviesta Ciba