Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mīļās ķēkšas, virējas, kaucmindietes, godātie pavāri, gardēži un citi labie ļaudis! Pastāstiet, lūdzu, man, nejēgai, ko labu no liellopa, izņemot zupu vai stroganovu, var uztaisīt?
  • Mani laikam vairāk interesē krāsnī topošie ēdieni. Uz pannas man labi sanāk tikai zivs.
    • nu ja, dzelžus taisni krāsnī, nevis stikla vai keramikas.
    • veel labs ir kjiinieshu gaumee.
      1) siiki, kubinjos sagriezh liellopu galju, strauji apcep, pieber zaljo papriku sagrieztu, siipolus (rupji sagrieztus), apcep, klaat austeru meerci un daudz melno piparu. eed ar olu nuudeleem vai riisiem

      2) taapat apcep galju, klaat dazhaadus daarzenjus, brokoljus, mazaas kukuruuzinjas, puravu, papriku, kas vien ienaak praataa, aizdara ar sojas meerci un kjiinieshu garshvielu maisiijumu (es tagad esmu ieseedusies us Santa Maria Wasabi&Sesame, var teriyaki meerci. taapat servee ar nuudeleem vai riisiem.
Powered by Sviesta Ciba