Kurvjzieža kontemplācijas

Par Saskarsmi, Solidaritāti un Stervozumu

Krāšņais Kurvjziedis

Par Saskarsmi, Solidaritāti un Stervozumu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vispār es allažiņ esmu uzskatījusi, ka man piemīt gan sievišķība (par kuru nekad nav bijis nojēgas, kas tā īsti ir), gan arī sieviešu solidaritātes gars. Nav pat runas par to, ka manas labākās draudzenes vienmēr bijušas sievietes - tas galu galā ir tikai dabiski, ja vien meitenei nav bijusi kāda psihoanalītiķu apzelējama bērnības trauma no absolūti neciešama mammuča. Es drīzāk lepojos ar to, ka reizumis spēju integrēties pat visiesīkstējušākajā mājsaimnieču kompānijā par spīti savam neattīstītajam, nu jau gandrīz pilnībā atrofētajam ligzdošanas instinktam.
Sarunās ar vidusmēra vīrieti pietiek mācēt turēt muti un skatīties viņam acīs, palaikam vien izmetot: "cik briesmīgi!" (tas apliecina klausītājas maigo, sievišķo jūtīgumu) pamīšus ar: "cik interesanti!" (tas apliecina klausītājas intelektu, izkopto gaumi un no tās izrietošo spēju novērtēt sarunbiedra plašo redzesloku), lai viņu sajūsminātu un vajadzības gadījumā pavestu. Viņa sīki detalizēto biogrāfiju, ko caurvij smeldzīgas un viedas atklāsmes, iegaumēt nav jēgas - tāpat kā skriet pakaļ tramvajam.
Savukārt, runājoties ar mājsaimniecēm, jāprot ieinteresēti apjautāties par dažādu pārtikas produktu un man nezināmas funkcijas veicošu ierīču cenu atlaidēm, jūsmīgi čivināt par bērnu attīstību dažādos vecumposmos, par ko varu mēģināt spriest, tikai sasprindzinot pašas bērnības atmiņas, kā arī dalīties dažādu kaišu un ligu simptomos, kas nu nekādi nevar sagādāt ne vismazāko prieku, un aizrautīgi klausīties pilnīgi svešu ļautiņu galīgi nepareizās privātās dzīves detaļās.
Rezultātā - iekļaušanās sieviešu pulciņos vienmēr prasījusi daudz elastīgāku domāšanu un straujāku reakciju, nekā vīriešu uzticības iemantošana, kālabad arī pat kuslākos panākumus šajā jomā es vērtēju daudz augstāk. Izņēmums ir vienīgi mazliet stervozas zilzeķes, ar kurām varu gan brīvi papļāpāt, gan bez neveiklības paklusēt.
Varbūt tas tomēr ir snobisko stervu solidaritātes gars?
  • :))
  • njefiga nesapratu :)
    bet tad jau shkjiet neesmu meerkjauditorija shamam traktaatam! :)

    btw miilu tevi!
  • :)

    tikai diez vai tādas jaukās mājsaimnieces izjutīs to pašu solidaritāti pret stervozajām zilzeķēm, labākajā gadījumā jutīs žēlumu un līdzjūtību, re kā tai vienai nav paveicies, viņa noteikti ir ļoti nelaimīga!
    • Re: :)

      Ai, katram jau nelielu mierinājumu sniedz pārliecība, ka ļaudis ar citādu vērtību skalu kaut ko īsti pāreizi nesaprot, tāpēc nevar būt gluži laimīgi.:) Es pati neesmu izņēmums. Diemžēl.
  • Mja, un tā rodās tās spriganās, bet drausmīgi garlaicīgās sievietītes... Savus kultūrslāņus neatklāj, tik ik pa brīdim iečiepstās kaut ko bezjēdzīgu. Un brīnās vēl, ka saruna garlaicīga :)
    • īstenībā

      pat visinteresantāko vīrišķi visvairāk interesē viņš pats, un visvieglāk viņa simpātijas gūst sieviete, kas uztur ilūziju par viņa interesantumu. Bet šim nolūkam daudz izvērsties un iespringt uz savas erudīcijas demonstrējumiem ir pilnīgi lieki. Tas vajadzīgs tikai drusciņ un sākumā - lai puisietim nostiprinātu pārliecību, ka viņš savas pērles kaisa saprātīgam radījumam.:)))
      • Re: īstenībā

        Nu riktīga Pamelas Andersones pieeja - apprecēt no galvas līdz kājām notetovētu kokaīnrijošu ērzeli un pēc tam būt šokētai, ka šams nav uzticīgs / kādreiz iegāž pa ausi / whatever :)

        Nu tad apdomājies, kādi vīrieši Tavuprāt ir visinteresantākie un uz kādiem Tu vispār skaties. :)
        Uz pašpārliecinātiem/dīžīgiem/mačo, vane? :P
        • Re: īstenībā

          paskaties vispirms [info]krii memorijbukā, tur noteikti arī tavu tipu var atrast :))
          • Re: īstenībā

            Nedomāju vis.:) Pie tā es pašlaik vēl strādāju.:)
            • Re: īstenībā

              akdies, vai tiešām tavā ceļā neviens japītis vēl nav patrāpījies? :))
              • Re:

                Tā - pa gabalu, protams, ir.:) Vienotru grēksūdzi esmu dzirdējusi. Bet tam visam drusku jānogulsnējas, lai kristalizētos kaut kas apraksta vērts.:)))
              • Re: īstenībā

                ko tu te saukā par japīti, biedri vuārist?
                • Re: īstenībā

                  nubet tevi tak protams. jeb tev ir iebildumi vai cita kategorija kurā topi ietilpstināms?
                  • Re: īstenībā

                    Neesmu es nekur 'tilpstināms'.

                    Sanāk, ka visi, kas nestaigā pievējotās džinās un neizmanto tās child care facilities, kuras šeit pieņemts saukt par pr un mārketinga aģentūrām, ir uzskatāmi par japīšiem?
                    • Re: :))))))

                      Speciāli Tev par godu apsolos ieviest sadaļu - Vienreizējie un Neatkārtojamie.:) Sasodīti daudz gan tur sanāks ietilpināt.:(
                    • Re: īstenībā

                      ok, patiesībā jau tu neesi japītis :)) lai gan gana tuvu japītim, tikai par ātru aprecējies- ja tu papildus savam darbam (daudz) un pričendāļu (auto, māja, uzvalks, notebook) kopšanai, tukši nedirstu žurnālā un vēl maukotos pa labi un kreisi, būtu japītis, kas japītis.

                      taču tā ka neesi ietilpstināms, nu tā jau nav- mūsdienu sabiedrībā visus vajag sabāzt pa plauktiņiem un kastītēm. un tad piemērot atbilstošākās smadzeņskalošanas metodes. un tad ir arī kastīte- "es esmu savādāks, es esmu īpašs". varbūt tur?
                      • Re: īstenībā

                        Pie kā piederās maukošanās un nediršana - pie young, urban vai professional? :)

                        Un vispār - darbs & pričendāļi vairāk attiecas uz haves & have-nots, nevis uz japīšiem; tur ir citi kritēriji.

                        Vecs laikam paliec vai vecas grāmatas lasi, smadzeņu skalošanas metodes visiem jau sen ir vienādas, tik simptomi drusku atšķiras.
        • Re: hihihihi!

          Lai nu ar ko, bet ar Pamelu A mani vēl neviens nebija salīdzinājis!:DDDDD
          Ai, nu bet tak senzināma lieta, ka katrs vīrietis kļūst dīžīgs un cenšas vismaz drusku izskatīties pēc mačo tās sievietes klātbūtnē, kas viņam kaut mazliet patīk.:) Vienkārši testosterons izdalās, un sākas normāla tēviņa riesta deja.:)
          Protams, vislabāk man patīk Fascinējošie Vīrieši (sk. "Mundus Masculinum"), tak tādi visā valstī ir uz pirkstiem saskaitāmi.:(((
          BTW - pat viņi savos riesta rituālos atšķiras no pārējiem tikai ar nosacītiem aristokrātisma/pseidoaristokrātisma un izkoptas stila izjūtas demonstrējumiem.:)
Powered by Sviesta Ciba