Šodien pirmoreiz cepu omleti, līdz šim nomācošās skolas gadu atmiņas bija slāpējušas jebkādu interesi par šo ēdienu. Ieklapēju bļodā dažas olas, šķiet, trīs, piekaisīju sāli. Piegāzu saldo krējumu - strauji iet uz beigām derīguma termiņš. Iemaisīju dzeltenīgajā pļurā cukīni ripiņas. Uzlēju visu uz sakarsētas, iesviestotas pannas. Uzgriezu pa virsu pāris apkaltuša siera gabaliņus, bagātīgi nokaisīju ar "Santa Maria" Vidusjūras garšvielu maisījumu. Uzliku vāku un ļāvu mērenā karstumā cepties.
Dāmas un kungi! Mani prieksstati par omleti ir radikāli mainījušies! Tas ir lielisks ēdiens, un pēc tam, kad būšu sākusi apmeklet sporta klubu, es to gatavošu un ēdīšu jo bieži!
Dāmas un kungi! Mani prieksstati par omleti ir radikāli mainījušies! Tas ir lielisks ēdiens, un pēc tam, kad būšu sākusi apmeklet sporta klubu, es to gatavošu un ēdīšu jo bieži!