Vakar es atklāju, ka absolūti lielisks mcvadi sanāk, ja cūkas strogonovu samarinē lētā baltvīnā, kam piešauts ingvers un pāris saujas grūti identificējamu Kutaisi tirgū pirktu garšvielu. (Tās bija tās garšvielas, ko onkulis, kurš nevienu citu mēli, kā vien gruzīnu, nezināja, man dāsni sabēra, kamēr es pūlējos viņu apstādināt, pirms neesmu nopirkusi visus astoņus spainīšus). Nu jā, un tad sacep, karstumus mainot un sāli uzkaisot.
Un tagad es ļoti gribu izmēģināt Jāņusieru, kam pievienots mazliet...hmmm...karija? hmeļi-suneļi?...hmmm...kādu šķipsniņu no dažām neidentificējamajām turku un gruzīnu paciņām?
Un tagad es ļoti gribu izmēģināt Jāņusieru, kam pievienots mazliet...hmmm...karija? hmeļi-suneļi?...hmmm...kādu šķipsniņu no dažām neidentificējamajām turku un gruzīnu paciņām?