Kurvjzieža kontemplācijas

pavasara shkjembas

Krāšņais Kurvjziedis

pavasara shkjembas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Skarbi, skaisti, saapiigi - kaa jau allazhinj pavasarii. Kaklaa, shkjiet, ieriita parketa skraapeejamaa birste, galvaa kaads no iekshpuses pa briizham pieklauvee ar mazu galjas aamuriiti, bet es par spiiti visam juutos mozha un gribu dziivot.
Gaiss ledains, bet spozhs. Man ap kaklu ir sarkanaa Pariizes shalliite, taa pati, kuru Likteniigajaa Vasaraa nopirku Elizejas Laukos no kaadas kjiinieshu meitenes un kura allazhinj atstaaj sudraba vizuliishu sauju katram manis noskuupstiitam viirietim.

Jaungadaa nobeigtais trollis ir atstaajis mazuli. Es to meegjinu piejauceet. Grasiijos pat barot ar kruuti - kozh, mazais dranjkjis!:( Tomeer sestdienas vakaraa seedeeja man kleepii un eeda no rokas.

Sapnii mees ar donu Hosee skatiijaamies saulleektu caur plaukstoshiem zariem un laistiijaamies ar dzirkstoshu rozaa viinu. Pamodusies sapratu, ka buutu laiks pielikt punktu kaarteejai Lielaas Latiinjamerikaanju Melodraamas seerijai. Ja nesanaaks shovakar, buus atkal jaagaida ilgi. Un es pat nezinu, kaa buutu labaak.
Powered by Sviesta Ciba