Kurvjzieža kontemplācijas

Nožēlojami

Krāšņais Kurvjziedis

Nožēlojami

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nuja, un tad, kad kādam ļautiņam sanāk pateikt, ka "...pagājušomēnes biju Gruzijā, tagad braukšu uz Turciju", un par atbildi kārtējoreiz atskan ķiķinošs - Ā, jā, atkal pie tumšajiem, karstajiem zēniem, hi-hi! - nu, tad manas ilūzijas par cilvēku prātu saraujas gluži maziņas un niecīgas.
Phe!
  • Lūdzu, nesmejies par tādu naivu paļāvības pilnu atklātību, bet tā kā Latvijā un reģionā ap to dzīvo tikai sievietes, bet seksu gribas arī heteroseksuāli orientētām būtnēm, tad nebraukt nevar:(
  • un ja arī tā būtu - kas tur slikts? :D sekstūrisms - tas ir spēks! un iedomājies sociālās reklāmas plakātus Stambulas un Tbilisī ielās, kur striķīšos iekārts seksīgs, tak redzami..ēē..saguris.. puiks, ar tekstu: Sargies - Latvju tūristes! TEVI IZDRĀZĪS KĀ LELLI!!!
    • Nu, redz - tur jau tā lieta, ka priekšstatam par Rietumu sekstūrisēm ir zināms pamats. Un pašās Austrumzemēs teju ne katra sieviete no Eiropas tiek uzlūkota kā potenciālā padauza, kas atbraukusi te bezaizspriedumaini padrāzties. "Jo viņas tur, izvirtušajos Rietumos, nav tādas tiklas un precamas kā mūsējās".
      Kas nevilšus liek man uzlēkt uz laktiņas un klaigāt, ka es nē, es galīgi un nemaz nē, ne tāpēc tur braucu.:)
  • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA PIE MELNIIGSNEEJAJIEM SHITIEMTE.. GRIBOSHAJIEM!!!!!!!!!!!!!!! /murse saknjuup histeeriskaa, smaceejoshaa smieklu leekmee
Powered by Sviesta Ciba