Par sušiem
Puisis šeit - http://valts.21.lv/sushi/- ir visu ļoti smuki uzrakstījis un parādījis, īsts zelta gabaliņš!
Bet man, nejapāņu durai, tomēr neliek mieru jautājums! Kad rullē to nori loksni - kā panāk, ka viducī paliek tikai rīsi ar pildījumu, bet nevis pa spirāli ierullējas arī plāksnes gals? Vai arī viņš tomēr tur ierullējas?
Bet man, nejapāņu durai, tomēr neliek mieru jautājums! Kad rullē to nori loksni - kā panāk, ka viducī paliek tikai rīsi ar pildījumu, bet nevis pa spirāli ierullējas arī plāksnes gals? Vai arī viņš tomēr tur ierullējas?
Un vēl priekš suši varu ieteikt labu vietu, kur pa lēto sastāvdaļas iepirkt Gourmet garšvielu veikals Lienes ielā 9 (nori lapas pa 50 iepakojumā, kā arī viss , pilnīgi viss cits, kas nepieciešams suši pagatavošanai)
Patiesībā jau viss ir dikti vienkārši & ātri!
Un kā likums pirmajā reizē suši izdodas visiem!
Lai veicas!