Kurvjzieža kontemplācijas

Veelreiz par spaarniem

Krāšņais Kurvjziedis

Veelreiz par spaarniem

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Palasiijos "Ievaa" interviju ar Ausmu Cimdinju. Starp citu, tieshi Cimdinjas deelj zhurnaaliiti pat nopirku. Un nenozheeloju. Ieguvums bija vairaak kaa 45 santiimu veerts.

"Kas nebauda, tas pats top nebaudaams."

Sho fraazi ne tikai ar adataam acu kaktinjos, to ar asiniim dzimtas gjerbonii vajadzeetu ierakstiit! Intuitiivi jau biju ko liidziigu apjeegusi, tomeer preciizu formuleejumu tieshi shobriid man vajadzeeja izlasiit.

Un naakamais citaats man traapiija astraalaa kjermenja visjuutiigaak pulseejoshajaa vietaa.
"...apprecot sievietes, viirieshi censhas apslaapeet vai izniicinaat iipashiibas, kuru deelj vinji shiis sievietes ir ieveerojushi un iemiileejushi."
Es tachu to zinaaju. Man tikai bija bail sev atziities. Visi tie, kuriem manaa dziivee ir bijusi kaada paliekoshaaka noziime par nejaushu blakuspamoshanos saulainu atminju sveetiitaa riitaa, ir teikushi: "es dievinu tavu neatkariibu", "esmu sajuusmaa par tavu ironiju", "tava pashpietiekamiiba ir apburosha"... Un savaa jauniibaa es allazhinj biju par dumju, lai saprastu, ka vinju visu sajuusmas pamataa ir paarlieciiba, ka tieshi Vinjsh buus tas altaaris, uz kura es to visu ziedoshu.

Kaa tad!
Lai peec tam buutu kaa dazham labam krievu muzikantam:

"Ты снимаешь вечернее платье, стоя лицом к стене,
И вижу свежие шрамы на гладкой, как бархат, спине.
Мне хочется плакать от боли или забыться во сне.
Где твои крылья которые так нравились мне?
Где твои крылья которые нравились мне?
Где твои крылья которые нравились мне?"

Glaabjot asinjojoshaas laapstinjas, vienmeer esmu paspeejusi piecelties un aiziet, mirkli pirms bijis par veelu.
Tagad jau izveidojushaas zinaamas iemanjas.:)
  • Viss nav tik vienkārši. Ir lietas, par kurām mēs mēdzam iemīlēt, bet kuras nepavisam nav ērtas un tīkamas patstāvīgās attiecībās.
  • man gribējās kaut ko pateikt, bet tas viss man kaut kur iestrēga... es nekad nevaru atrast īstos vārdus, bet manī vienkārši paliek īstās sajūtas. Tevi laikam es arī ļoti apbrīnoju, par to spēju būt tieši tādai. Kaut kur manī ir ļoti līdzīgas sajūtas, bet man no tām par ir bail.
  • Nalaime laikam tur, ka neatkariibu un ironiju gruuti savienot ar Maajiigumu, tb kuuposhu kotleshu shkiivi ij TV pulti vokoraai. :)
  • skumji
    no shii jau kaadu laiku man ir bail - pazaudeet sevi
Powered by Sviesta Ciba