Kurvjzieža kontemplācijas

Kas tas varētu būt?

Krāšņais Kurvjziedis

Kas tas varētu būt?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Informācijas analīze un secinājumu veidošana (datu bāzes, ekseļa tabulas, diagrammu veidošana) - apmēram 15 % no darba apjoma un darbam veltāmā laika.
Informācijas meklēšana - ap 15% no darba apjoma un tam veltāmā laika.
Informācijas rediģēšana un noformēšana - ap 15 % darba apjoma un laika.
Cilvēku konsultēšana - ap 10% visa tā paša.
Stratēģija un plānošana - ap 20 %.
Atrašanās ceļā, dažādas tikšanās, meklēšana, pārrunas un vienošanās - 25%

Informācijas raksturs - dažādu reģionu tautu kultūra, vēsture, reliģija, tradīcijas.

Kā jāsaucas profesijai un amatam, lai to visu varētu darīt par kādiem 800+ latiem mēnesī neto?
  • Nē. Viennozīmīgi nē.
    Man galu galā vairs nav 18.
    • principā tādas tēmas kā mani ezeri vai tava kultūra/ceļojumi (vai kas cits) ir tādas niekošanās tēmas, kur vairums darbojas ar ļoti zemām algām ,,, un ne pārāk daudzi iemanās arī labi nopelnīt,,, un tie -vismaz cik es tādus pazīstu - baisi strādā (vai ir strādājuši kādā savas dzīves posmā),,, es par to dažkārt domāju: vai nauda un visi citi labumi ir vērti tā laika, ko esmu pavadījusi strādājot ? tā kā visam ir savi plusi un mīnusi :)
      • Nu ja! ja nebūtu šīs dilemmas, es noteikti jau būtu kaut ko atradusi.:)
        Bet es ļoti ilgi esmu strādājusi, vai nu par mizerablu algu, vai darbu, kas riebjas. Man tas ir apnicis. Tāpēc jau arī gaudoju.
        • Paklau, Tu zini, ka Unesco.lv ir PILNS ar vakancēm, arī ārzemēs ! viena kā radīta man, un vēl piedevam Itālijā ! (bet man nevajg :(()
          • Negribu pārcelties uz Itāliju. Gribu dzīvot Latvijā, pie saviem kaķiem un citām mīļām radībām un katru mēnesi kaut kur braukt inspicēt kādu nēģerēnu barošanu vai ko tādu.
            • Latvijā un maz strādāt interesantu darbu un daudz pelnīt :) es pat domāju, ka to var, bet tikai pēc kaukāda perioda, kad tu esi labākais kādā nozarē, nu tipa vienīgais japāņu - ķīniešu perfektais tulks arvēl kaukādu bonusu un labu CV
            • Apskaties lapu ANO Latvijā : http://ano.deac.lv/html_l/index_08.htm
              tur ir arī koordinatori Latvijā - tas varētu būt kaut kas tāds, kas sēž Latvijā un tikai izbrauc "uz vietām"
        • strādāt par mizerablu algu to, kas ļoti ļoti patīk - un tad kādā mirklī tev sāk piedāvāt un lūgties, lai tu druksu pastrādā :) bet nav zināms, cik ilgs liaka periods vajadzīgs strap šiem 2 punktiem :)
          • Jā. Un man galu galā jau ir 35 gadi. Es neesmu gatava vēl kādus 5-10 dzīvot pusbadā.
            • nu traki :) mēs te piemēram meklējam cilvēku - bet nu nav latvijā nav ! tāpēc ka pozīcia prasa kādu 5 gadu darbu ūdeņu pētīšanā - un tas ir lauks, kur neviens nepaliek zemo algu dēļ ! bet pēc 5 g būtu iespēja saņemt 4000 uz rokas ! bet tos 5 gadus arī jādzīvo :) es domāju, tāpat ir citos lauciņos :)
Powered by Sviesta Ciba