Kurvjzieža kontemplācijas

Deda Kartli

Krāšņais Kurvjziedis

Deda Kartli

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par Gruziju laikam jāsāk jau domāt, lai kaut kā to pārciešanas laiku steidzinātu.
Mcheta šoreiz noteikti jāapskata, Gelati - tīri vai kauns, ka tur neesmu bijusi. Kahetijā līkums būtu jāiemet, pie labākajiem vīndariem no pirmsjāsona laikiem, kad vēl Mēdeja nebija uz rietumiem pirmo vīnogulāju atvedusi. Kazbekā gribētos uzbraukt, bet pie jūras arī gribas - gan uz Batumi, gan Kobuleti. Un Akalcikhe, dikti vilina joprojām tieši Akalcikhe ar savām provinciālajām kaislībām, lētajiem šašlikiem un sirsnīgākajiem cilvēkiem, ko gadījies sastapt.
Liekas, ka atkal jau nedēļai programa par plašu.
  • Akhalcihe vai tad nav pilsēta, kur latviešu sievietēm vairs nevajadzētu rādīties? :)
  • nedēļai tiešām izklausās daudz un visas teritorijas plašumā - no tā visa atmestu Batumi un labāk uz tiem pārējiem aizlaistos. Mtsketa ir forša pastaigām, bet arī ieteiktu atpakaļbraucot no citurienes.
    • Batumi man pagājušoreiz sanāca ieskatīties tikai vienu dienu, turklāt tā bija lietaina diena, tāpēc nejūtos to pilsētu iepazinusi.
      Mcheta, jā - vai nu pie pirmā vai pēdējās Tbilisi dienas.
      • man ar BAtumi bija tas pats, gāza nenormāli un daudz neredzējām tikai vakarā - skaistas jau gaismas, bet labāk baudīt dabu. Batumi tik vasarā, kad sausāks labi.
        kā pārvietosies tur?
  • Nu kur ta nu visu vienā nedēļā, tas tak uz visām pusēm no tās vietas, kurp Tevi tā laikamašīna būs aiznesusi:))) Bet vispār, ja godīgi, Tu mani sāc tracināt, un, pieļauju, šis jau nebūt nav pēdējais pirmsmarta ieraksts par šo tēmu!!!
  • Akaslcihe???? (nošpļaudu sev plecu).. Klausies, ja jau reiz tajā galā būsi, paskaties kurā vietā tur mums ar Kūmu ir tas piemineklis uzcelts! :DDD un ja gribi jautri izdzīvoties, nevienam nesaki, ka esi luterāne.. metīs līkumu! :D
Powered by Sviesta Ciba