Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Turklāt es arī skaidri zinu, ka, tikusi vaļā no tiem 4 kilogramiem, nebūšu ne skaistāka, ne laimīgāka, ne vairāk mīlēta. Varbūt tikai drusciņ. Neesmu jau tagad nedz resna, nedz neglīta, neesmu, un nav nevienam man tas jāstāsta. Vienīgi pietrūkst tās lidojuma sajūtas, kāda man ir bijusi, nu tās, kad arī pa ūdensvirsu vari skraidīt un sērsnā negrimt, un visiem tu patīc, un viss tev izdodas. Vienmēr pie šādas sajūtas man ir bijis tas īstais svars un īstais vidukļa apkārtmērs. Tā ka tas, ko es šobrīd daru, ir pielīdzināms smaidā savilktam vieplim, kas jāvēro spogulī, kamēr īstā smaida sajūta atnāk.
Ej nu sazini, vai izdosies.
  • Gan jau izdosies

    Tev jau tā labi iet uz priekšu;)
    Un Tev motivācijai ir kleitiņas;)
  • "es arī skaidri zinu, ka, tikusi vaļā no tiem 4 kilogramiem, nebūšu ne skaistāka, ne laimīgāka, ne vairāk mīlēta. Varbūt tikai drusciņ."

    Vot šitais ir jāarstē nevis kilogrami!
    • Tobiš, jāmēģina pierast pie domas, ka tie 4 kg ir mans galvenais šķērslis uz skaistumu, mīlestību un laimi?:)
      • Nē tavs galvenais šķērslis ir "es zinu... visu par neexistējošo nākotni" :) A tu vot izej no domas... "Es nezinu" un tad izdomā ko gribētos, un tad pasaki "Es ziu ka būs tā kā es gribu..." un tad atliek tik tehniskas dabas jautājums savilkt strīpas starp punktiem šajā četrdimensiju kartē! Primitīvi kā mājas stūris!
        • Runa ir pavisam par ko citu - par to, ka 4kg zaudēšana neatrisina problēmas, kuru cēloņi nav saistīti ar dzīvsvaru.
          • Par ko tad es runāju? :)

            BTW var būt arī saistīts ar risinājumu tādējādi, kā reiz teica mans pasniedzējs - Universitātes Diploms starp citu arī parāda ka cilvēks var sevi mobilizēt mērķim, kura labums nav uzreiz saņemams! Jeb kā tur viedie ķīnieši izsakās - sevi uzvarēt nozīmē uzvarēt visas cīņas turpmāk!
Powered by Sviesta Ciba