Kurvjzieža kontemplācijas

Kamuflaazha

Krāšņais Kurvjziedis

Kamuflaazha

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lietusvecis jau otro dienu aizlej manas romantiskaas ieceres. Nozheelojami.:(

Esmu iemantojusi melnus, garus ziida svaarkus, kuros izskatos peec 180 cm garas kordirigjentes. Interesanti.:/

Darbaa jau otro dienu neviens nav pamaniijis, ka man tagad ir granaatsarkani mati. Nekaa paarsteidzosha...

Pavisam savaada un svesha ir dziive, kad vairs nav triisdesmit. Es maskeejos tik labi, ka pati sevi nevaru ne ieraudziit, ne paziit.
:)
  • es zināju ka Tu tā teiksi. sapnī redzēju.
    • ?

      Sapnii? Mani vai atzinju par maskeeshanos? Vai garo kordirigjenti? Vai sarkanos matus, kuri izliekas joprojaam par gandriiz melniem?
  • Labaissss!

    Granātsarkani mati!! Satriecoši!
    • Re: Labaissss!

      :)))
      Sauliit, Tu tachu zini, ko noziimee granaatsarkani mati man! Ja es nostaajos zem gaismas avota un pieliecu galvu 47 graadu lenjkjii, veeriigaakie skatiitaaji pamana kaadu saartenu atspiidumu. Pieziimeeshu, ka mana miesiigaa maate nekad nav bijusi gana veeriiga.:(
  • Es arī maskējos,netīšām.Cilpoju 4 no rīta mājup no baļļuka ar 21 gadīgu pavadoni,un viņš ar mani runā tā kā ar vienaudzi,kaut gan tie daži gadi ir Liela Atšķirība.
    Nezinu,priecāties par to vai skumt.Mazie puikas tikai dauzās un baidās no Attiecībām,bet lielie-ir slinki un mazkustīgi,reti gadās kāds Pietiekami Traks.A es pa vidu.Zudusī paaudze ar nepiepildāmām iegribām...:)
    • Ai, tas, manupraat, ir daudzkaart labaak, nekaa maskeeties par Cieniijamu Nopietnu Matronu. Un starp 20-25 gadiigiem jaunekljiem nereti gadaas daudz spilgtaakas un interesantaakas personiibas, nekaa pseidohemingvejiskajaa Gurdeno Viirieshu baraa. Jo tie, kam vispaar ir ceriibas kaadreiz uzraadiit sapraata paziimes, taas uzraada jau ap 22 gadiem kaa minimums.:)Bez tam - vinji ir gliitaaki un ne tik sabeigtu veseliibu.;)
      • Un,galvenais,viņi nav ilgi jāpierunā uz bērnišķīgām un neintelektuālās izdarībām,piem.,ilgstošas ģudras nīkšanas krodziņā,patērējot n cigaretes un n kausus, vai nīkšanas pie Tv vietā, viņus var aizvilkt uz jūru,uz mežu,skrituļot,dejot visu nakti u.c.lietām,kuras man joprojām nozīmē dzīvot. (Protams, ja izdodas viņu klīstošo, meklējošo uzmanību noturēt ilgāk par vienu tikšanos, jo Rīgā ir tik daudz smuku meiteņu,kuras vēl iekarot!:))
  • Nebiedē mani, lūdzu!
    :)
Powered by Sviesta Ciba