Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viens no iemesliem, kāpēc neesmu piemērota kopdzīvei - es nespētu būt laimīga brīvdienās, kas jādala vēl ar bariņu cilvēku. Bērni, kas jāved uz zoodārzu, kartupeļu talka pie vīramātes, grila pārtija laimīgo ģimeņu klubiņā...brrr...
Nē, nav šīm visām nodarbēm nekādas vainas, taču par atpūtu es nevienu no tām nespētu dēvēt. Un, jā - man ir vajadzīgs Mans Atvaļinājums, nevis Mūsu Atvaļinājums, ja vien nav runa par medusmēnesi. Tāpat kā Mana, nevis Mūsu apakšveļa, zobu birste un kafijas krūze.
  • man arī tā likās :)
    Tagad, izvērtējot ieguvumus un zaudējumus, domāju, ka ir ļoti labi, ka ir kāds, kas Tevi sagaida mājās, kāds, kurš elpo Tev blakus, ka Tev nenāk miegs utt...
    P.S. man nav ienācis prātā, ka mana kafijas krūzīte, zobubirste vai apakšveļa varētu tapt apdraudēta ;)
    • Man ir bijusi kopdzīve, es zinu, ka tai ir savi plusi.
      • kaut kur pēdējā laikā dzirdēts "tas ir mīts, ka kopdzīvē dominē sekss, ir stipri pārspīlēts, tur valda sadzīve. " Un tieši vārds sadzīve ir tas atslēgvārds. Var Viņu aizsūtīt brīvdienās pie draugiem ( pašai paspējot riktīgi sailgoties), var nopirkt platu gultu, kurā pat izstiepjot roku otru Tu nevari sataustīt.
        Galvenais atslēg'vārds ir - vai to vispār vēlies. Vai arī baidies, ka nāksies tērēt laiku robežu spraušanai, sevis sargāšanai un cīņai par iespēju garīgi augt.
        Tā pēdējā rindkopa nebija par Tevi, bet par situāciju kopumā. ;)
        • Ai, es tikai teoretizēju. Šobrīd man nav nekādu piedāvājumu kaut ko savā dzīvē mainīt, līdz ar to nav arī nepieciešamības analizēt.
Powered by Sviesta Ciba