Kurvjzieža kontemplācijas

Nedeeljas nogales paarskats

Krāšņais Kurvjziedis

Nedeeljas nogales paarskats

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un iisteniibaa viss notika pavisam citaadi. Piektdienas vakaraa nenopirku kamambeeru, bet vakarinjoju kopaa ar [info]vikings-u, kursh izraadiijaas apburoshi sharmants.

Sestdien bija plaanota mieriiga, saviesiiga pateergaashana draugu lokaa, no kuras visi vareetu doties maajaas veel pirms tumsinjas un gandriiz skaidraa. Aciimredzot gadalaiku mainja dariija savu, jo es maajaas attapos, shkjiet, ap diviem naktii un pilniigi noteikti ne skaidraa. Nodomaajusi, ka, ja sieviete cigaaru smeekjee nomodaa, nevis sapnii, tad tas tieshaam ir tikai cigaars, un pasaakumu vareetu deeveet pat par tiiri gaumiigu, veicu elementaaro pagjiru profilaksi un devos guleet.
Sapnii redzeeju musulmaniska paskata meeness sirpi un sapratu, ka pienaacis laiks saakt jaunu, skaistu un sapraatiigu dziivi.

No riita mani pamodinaaja telefona zvans ar veesti, ka mees tomeer nebrauksim skatiities tinjus, jo aaraa liist lietus. Peec nelielas intelektuaalas piepuules secinaaju:
a)vakars tieshaam bija izdevies;
b)mani draugi ir ljoti praatiigi;
c)pavasaris ir iestaajies. Un pavisam.
  • Nuss, ja iztureeshu veel kadu laicinju, mosh no vinja dzhentlmenis sanaaks (kas gan maz ticams - par to jaapiedzimst) manaa pozitiivajaa ietekmee. :)
    • Ai, nu ko nu par to - man ir aizdomas, ka, ar Tevi vienaa darbistabaa seezhot, pat man buutu izredzes par dzhentlmeni paarveersties.:)
  • par Tevi - vienkārši priecājos, par [info]vikings piekrītu:)
Powered by Sviesta Ciba