Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Cepti kabači ar jūras salātiem ir lieliski, sautēti puķķaposti ar garšvielās apcepināta burkāna ripiņām, sieru un ķiplokiem arīdzan. Rudens vispār ir lielisks no kulinārijas viedokļa. Es sākšu ticēt fenšujam, jo Klusktošā Ķēkša, kas bez piepūles pagatavo ne tikai desmaizi vai ceptas olas, manī ir sākusi mosties, tikai līdz ar dzīvesvietas maiņu!
  • jā, un ja to krustpunkts ir zem plīts, tad saimniecei ar vieglu roku izdodas varen garšīgi ēdieni
    • Tad varētu, ka man tādas ir. Jo citādi, pirmoreiz savos 34 gados pie plīts piestādamās, bez jebkādas teorētiskās bāzes, es tik viegli un ar prieku neko nebūtu gatavu dabūjusi.
    • Turklāt nerdzu citu izskaidrojumu, kāpēc man piepeši ir sācis gribēties to darīt!
Powered by Sviesta Ciba