Kurvjzieža kontemplācijas

Femiinie sapnji

Krāšņais Kurvjziedis

Femiinie sapnji

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Cik sasodiiti daudz var sasapnjot vienaa nieciigaa pusstundaa, kas paiet starp modinaataaja izsleegshanu un aizguleeshanaas apjeegu!
Es paspeeju parunaaties ar P, kursh - kaa parasti - ironiski viipsnaaja, staastiija kaut ko par senajaam Dienvidamerikas civilizaacijaam un savu jauno projektu, tad es kokjeteeju ar kaadu puisi, kursh man iisteniibaa nemaz nepatika un klusiibaa meegjinaaju saprast savu riiciibu. Un visbeidzot - es maaciijos lidot ar slotu. Bija paaris kritieni, bet kopumaa ne tik traki kaa maacoties braukt ar velosipeedu. Tagad visiem varu autoritatiivi pazinjot, ka uz slotas NAV jaaseezh jaateniski! Slota ir jaatur shkjeersaam, un taas galus var izmantot manevreeshanai. Nu, apmeeram taa kaa stuuri. Un vispaar - paarvietoshanaas aatrums lielaa meeraa ir atkariigs no ieskreejiena kineetiskaas energjijas. Lielu augstumu es veel neiemaaciijos attiistiit - visu laiku tik taa - kaadu metru virs zemes, bet aatrums bija labs. Un veel kas - planeejot ir sasodiiti gruuti iznjemt pagriezienus.:( Ieskreeju kaut kaadaa kruumaa.:( No taa arii pamodos.
  • dreams dreams dreams

    nākamreiz pamēģini bez slotas...
    no pieredzes iesaku iemācīties pārvietoties gaisā kā delfīnam ūdenī - brīvi manevrēt, kūleņot... slota tikai traucē:/
    • Re: Ij nerunaa!:)

      Arii taa man ir gadiijies. Bet paaris reizes tomeer esmu izmantojusi mehaaniskus paarvietoshanaas liidzekljus. Interesantaakais no tiem bija gludinaamais deelis - vadiibas sisteema liidziiga kaa lidojosham paklaajam, bet manevreeshanas iespeejas lielaakas. Nu kaut kas taa - apmeeram kaa motocikls!:)
      • wow!

        gludināmais dēlis.. 8-o!

        sametas sasodīti žēl, ka pagaidām nemāku ielīst citu sapņos - varētu palidināties kopā.. Tu - ar dēli, es tāpat pavirpuļotu, kā lapa vējā:)
      • Aprobežojos pats ar "savaam kaajaam", ja tā to varētu teikt.

        Ieskrējiens, palēciens, un tad iesežos tā kā ērtā, izlaistā klubkrēslā un lidoju. Tas tāds kā kritiens ar kājam pa priekšu, tikai horizontālā virzienā, mainot kritiena ātrumu un pārvietošanās augstumu virs zemes.

        Vairak par visu mani kaitina visādi vadi pilsētās, savilkti krustu šķērsu.

        Toties patīk pazīmēties tiem tur lūzerīšiem lejā, par to cik es kruti lidoju ;-) Neviens tā nemāk :PP ;-DDDD
  • Ko tik nevar no sapņiem secināt... ;)
  • ideāli! kad iemācīsies tā kārtīgi, varēsi vērt vaļā uz slotas pārvietošanās apmācības kursus. Es būšu pirmā, kas pietieksies :)
  • Ar motorlaivu lidot arī nav ne vainas.
Powered by Sviesta Ciba