Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pēdējā laikā esmu tik nervoza, ka pat kaķim no tā sametušās pumpas. Tas laikam piederas finiša taisnei. Pēc divarpus mēnešiem man noteikti būs cits darbs. Vai ciešams bezdarbnieka pabalsts. Man šķiet, ka būšu mierīgāka, kad zināšu, kurš tieši no abiem variantiem izrādīsies īstais.
  • no pieredzes

    vajag otrādi - papriekšu nomierināties, atslābināties un iedomāties, ka pareizā atbilde jau ir zināma, viss jau izšķīries, un tad izšķirsies arī;) būs kāds notikums vai apstāklis, vai zīme. un varbūt vispār parādīsies 3.variants:) no pieredzes saku!
    • Re: no pieredzes

      krii nupat reklamēja savuy līdzīgu pieredzi par to, kā jāuzvedas, lai sievietes dzīvē prādītos vīrieši :)
      • Re: no pieredzes

        Ja būtu jāmodelē analoga situācija attiecībās ar vīriešiem, tagad būtu tā, ka man uz 15.oktobri būtu nolikta šķiršanās tiesas sēde no bagāta bet nemīlēta vīra, ar kuru man nezkāpēc joprojām jāguļ un kotletes jācep, turklāt es nezinātu, vai iecerētajam un iemīļotajam es patīku vai nē.:)

        Bet vispār salīdzināt šīs lietas nevar, jo kā empīriski noskaidrots - bez seksa es varu iztikt daudz ilgāku laiku nekā bez naudas.:)
    • Re: no pieredzes

      Prāts jau man it kā nomierināts. Taču pēc ķermeņa reakcijām noprotu, ka zemapziņa joprojām streso.
  • Tu tak esi pravietis! Es pat laagaa nezinu kas buus peec 2i dienaam! A tu gribi zinaat kas buus peec 1.5 meeneshiem... bet ok ok... es nesaku, ka tas slikti, tik chista subjektiivi 2 dienas potenciaala stresa ir kudii vieglaak panest nekaa 90 dienas
Powered by Sviesta Ciba